Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Делопроизводитель в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Делопроизводитель в Виннице"

16 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Делопроизводитель в Виннице"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Делопроизводитель в Виннице.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Виннице

Среди похожих профессий в Виннице наиболее высокооплачиваемой считается Менеджер по подбору персонала. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 35000 грн. На втором месте - Тренер по продажам с зарплатой 18000 грн, а на третьем - Делопроизводитель без опыта с зарплатой 16000 грн.

Найдите подходящую статистику

Администратор делопроизводитель

Смотреть статистику

Бухгалтер делопроизводитель

Смотреть статистику

Делопроизводитель архивист

Смотреть статистику

Делопроизводитель без опыта

Смотреть статистику

Делопроизводитель в автосалон

Смотреть статистику

Делопроизводитель в детском саду

Смотреть статистику

Делопроизводитель в ДОУ

Смотреть статистику

Делопроизводитель в школе

Смотреть статистику

Делопроизводитель канцелярии

Смотреть статистику

Делопроизводитель нотариуса

Смотреть статистику

Делопроизводитель отдела кадров

Смотреть статистику

Делопроизводитель юридического отдела

Смотреть статистику

Инженер делопроизводитель

Смотреть статистику

Инспектор делопроизводитель

Смотреть статистику

Кадровик делопроизводитель

Смотреть статистику

Кадровый делопроизводитель

Смотреть статистику

Менеджер делопроизводитель

Смотреть статистику

Менеджер по кадровому делопроизводству

Смотреть статистику

Помощник делопроизводителя

Смотреть статистику

Секретарь делопроизводитель

Смотреть статистику

Старший делопроизводитель

Смотреть статистику

Юрист делопроизводитель

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Секретар
251, Вінницька філія Вінницького обласного центру зайнятості, Вінниця, Вінницька область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Веде діловодство, виконує різні операції із застосуванням комп'ютерної техніки, призначеної для збирання, оброблення і подання інформації для підготовки і прийняття рішень. Знання програми Excel. Відбір кандидатів буде відбуватися щоденно у центрі зайнятості (вул. Привокзальна,28, 2-й поверх,28 кімната ) з 10.00 до 12.00 год .Телефон для додаткової інформації:+0380671951194- Ірина Гульченко, консультант роботодавця Вінницької філії Вінницького ОЦЗВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеПрофесійні компетенції (знання, навички):Впевнений користувач ПК, знання української мови.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, охайність.
Офіс-менеджер, оператор 1С
Приватне підприємство «Тепло-Інвест», Вінниця
Офіс для нас — це дім, в якому нашим колегам зручно та затишно працювати, комфортно радіти чи переживати, проводити зустрічі з партнерами та гостями.Наразі, ТЕПЛО-ІНВЕСТ шукає енергійну та амбітну особистість на посаду офіс-менеджера (оператора 1С), яка буде поділяти наші цінності, забезпечувати команду необхідними інструментами для ефективної роботи, піклуватиметься про офіс та допомагатиме керівникам дбати про адміністративні питання.Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років;Володіння ПК на рівні досвідченого користувача (MS Office,1С 8.3);Здатність опрацьовувати великі об'єми інформації;Організаційні здібності, знання ділового етикету та діловодства;Відповідальність, уважність, самоорганізованість, чесність, аналітичний склад розуму.Умови роботи:Офіційне працевлаштування;Графік роботи: пн. — пт. з 9.00 до 18.00, сб. — нд. — вихідний;Підтримка колег та надання наставника на період випробувального терміну;Цікава робота в комфортному та сучасному офісі.Обов’язки:Забезпечення ефективної роботи офісу: прийом і розподіл вхідних викликів, кореспонденції (реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції) та повідомлень;Забезпечення належного функціонування офісного обладнання та інфраструктури;Координація та здійснення закупівель офісного приладдя, матеріалів, рекламно-сувенірної продукції та інших потреб офісу;Організація різних заходів, вирішення різноманітних поточних організаційних питань, що виникають у процесі роботи;Підтримка комунікації в компанії: координація зв’язку між відділами, а також зовнішніми контрагентами;Нагадуванням керівникам про зустрічі, заходи, важливі події;Ведення документації та архівування документів;Облік та обробка первинної документації;Ведення табелів обліку робочого часу та контроль роботи кур'єра;Дотримання і виконання посадових інструкцій;Виконання доручень керівника.Якщо впевнені, що хочете стати невід'ємною частиною нашої команди — чекаємо Ваше резюме з фото!Відправляючи резюме на запропоновану вакансію, Ви надаєте добровільну згоду на обробку ваших персональних даних, вказаних у резюме, в порядку та способами, передбаченими ЗУ «Про захист персональних даних» № 2297-VI