Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Экспедитор в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Экспедитор в Виннице"

15 284 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Экспедитор" по диапазонам зарплаты в Виннице

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Экспедитор в Виннице открыто 10 вакансий. Для 20% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12.2+ грн. 20% объявлений с зарплатой 13.6+ грн, и 10% с зарплатой 10.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Экспедитор в Виннице"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Экспедитор в Виннице.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Виннице

Среди похожих профессий в Виннице наиболее высокооплачиваемой считается Кладовщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 16521 грн. На втором месте - Водитель экспедитор с зарплатой 15200 грн, а на третьем - Складской работник с зарплатой 15000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Експедитор
ФОП Нікогда М. М, Вінниця, Вінницька область
Офіційний дистрибьютор ПАТ "Оболонь", шукає на постійну роботу експедитора із досвідом роботи, для доставки товару (вода, пиво) по м. Вінниця та Вінницькій областіУмови праціОфіційне працевлаштуванняГрафік роботи: ВТ - СБОбов'язки:Доставка товару по торговим точкам, згідно маршрутного листаОформлення супровідної документаціїЗнаходимось за адресою:м. Вінниця, вул. Цимлянська 2А (Хутір Шевченка)Деталі за телефоном +380982903820
Экспедитор (сопровождение табачной продукции)
Медицина, Винница, Вінницька область
Средняя Заработная плата – 22.000 грн.Компании, занимающейся реализацией табачной продукции, на постоянное место работы срочно требуется ЭкспедиторОпыт работы не обязателен. Предусмотрен ввод в должность. Желательно понимание процесса сопровождения доставок / в паре с водителем.График работы: Пн-Пт, с 9 до 17. Фиксированный оклад (дважды в месяц) + дополнительно премииПо работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Экспедитор, сотрудник склада
Коваленко А.А., ФЛП, Винница, Вінницька область
З/П - от 125ОО грн.Опыт работы не обязателен. Предусмотрено обучение и ввод в должность. Желательно понимание процесса сопровождения доставок. График работы: пятидневка. Полный соц. пакет.Контакты: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Алексеевна)Звоните, вакансия срочная.
Экспедитор (сопровождение табачной продукции)
ЧП Клименко А.А., Винница, Вінницька область
Компании, занимающейся реализацией табачной продукции, на постоянное место работы срочно требуется ЭкспедиторОпыт работы не обязателен. Предусмотрен ввод в должность. Желательно понимание процесса сопровождения доставок на авто компании в паре с водителем.График работы: Пн-Пт, с 9 до 17. Фиксированный оклад от 12500 грн.+ дополнительно премииПо работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Водій - експедитор
, Вінниця, Вінницька область
Шукаємо співробітника водія-експедитора для доставки товару на автомобілі підприємства по Вінницькій області. Графік роботи пон.-суб. з 6:15 . Заробітна плата від 17 тис. Склад знаходиться в районі Хутора Шевченка.Деталі за телефоном 09******75 Віталій..
Експедитор по Вінницькій області
, Вінниця, Вінницька область
Чекаємо на порядну людину в гарній фізичній формі без шкідливих звичок. Склад знаходиться на "Універсальній базі" в Тяжилові. Працюємо Вт-Сб. Машина зранку завантажена на складі. Виплати двічі на місяць. Телефонуйте або пишіть в вайбер 06******88 Світлана.
Водій категорія С
, Вінниця, Вінницька область
Потрібні водії для доставки продуктів харчування по Вінниці та області з експедитором. Можливо без оформлення, і без досвіду роботи. А также потрібні експедитори.Деталі за тел.06******52.
ТЕРМІНОВО!!! Водій-експедитор м. Вінниця. Доставка бут. води.
, Вінниця, Вінницька область
ТЕРМІНОВО. На доставку бутильованої води в м. Вінниця потрібен водій-експедитор.Вимоги: фізично сильний хлопець від 21 років, права категорії В, досвід водіння від 3 років, знання міста та його вулиць, добре ладящий з людьми.Оплата завжди вчасно.База знаходиться на вул. Гонти, дорога від Муніціпального ринку, поворот на Хутір Шевченка (транспорт: автобус 9А, автобус №2, маршрутка 2Б).Телефонувати з Понеділка по Суботу з 8:00 по 17:00.
Робота вантажника-експедитора.
, Вінниця, Вінницька область
На оптову фірму потрібні вантажники-експедитори. Деталі за телефоном. Оплата 2 рази на місяць.(600 грн./день)Всі деталі по телефону!
Листоноша (поштар)
251, Вінницька філія Вінницького обласного центру зайнятості, Вінниця, Вінницька область
Заробітна плата (усього): 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Листоноша з супроводження пошти (експедитор)Дотримуватися правил порядку і обміну пошти.Здійснювати обмін пошти із ВПЗ, які знаходяться на маршруті (Вінницька обл.)Забезпечити своєчасне перевезення пошти.Завантаження та розвантаження поштової кореспонденції і посилок вагою від 1 до 40 кілограм.Детальна інформація за телефоном : +0380671951194 - Оксана Чорна, консультант роботодавця Вінницької філії Вінницького ОЦЗ.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:ІншеКоментар: графік роботи (роб. з 6.00 год. до 19.00 год., вих. Нд + 1 плаваючий на тижні.)Обідня перерва з 12:00 до 16:00Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокКоментар: Підприємство пропонує:роботу в одного з найбільших роботодавців України;стабільну виплату заробітної платні.Професійні компетенції (знання, навички):порядність;відповідальність;вік від 21 р.;наявність військового квитка або іншого документу, який посвідчує взяття/звільнення на військовий облік
Потрібен водій
, Вінниця, Вінницька область
Запрошуємо на роботу,водія експедитора в ВК Круг,доставка зоотоварів по Україні на автомобіль Газель компанії.
Потрібен експедитор
, Вінниця, Вінницька область
На постійне місце роботи потрібен експедитор, товар дуже легкий, робочий тиждень 5днів, субота неділя вихідні, офіційне працевлаштування, дружній колектив.Заробітна плата 15000грн. тел 09******01
Водій Експедитор
, Вінниця, Вінницька область
Потрібен водій експедитор,на розвозку продуктів харчування
Водій-експедитор по Україні
Мудрак О.О, Вінниця
Аврора Мультимаркет - це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Терміново шукаємо водіїв-експедиторів (кат., С, С1) !права категорії В, С, С1;стаж роботи по трудовій книжці від 2-х років на вантажному автомобілі (Mercedes Sprinter, Volkswagen LT, Mersedes-Benz Atego);відмінне знання міста, області (бажано України);комунікабельність, відповідальність, активність, старанність, витримка.ЗП: 30 000-  35 000 грн.Обов’язки:прийом вантажу відповідно до супровідних документів;перевірка цілісності упаковки, завантаження — розвантаження;забезпечення збереження вантажу при транспортуванні;оформлення документації по прийому і здачі вантажів;ведення маршрутних листів, відзначаючи маршрути проходження, витрати паливрозвантаження авто.
Потрібен водій-експедитор на автомобіль категорії "В"
, Вінниця, Вінницька область
Потрібен водій-експедитор на автомобіль категорії "В" (автомобіль Мерседес Спрінтер). Обов'язки : доставка продуктів харчування (ковбасні вироби) в межах міста та області, своєчасна доставка та утримання авто в належному технічному стані. Завантаженість 2-3 дні на тиждень з перспективою повноцінного 5 денного робочого тижня. Робочий день 900 грн.
Водій-експедитор
, Вінниця, Вінницька область
Є вакансія : водій-експедитор. Доставка бутльованой води. З/п від 18000 . Шість рабочих днів в неділю, з 9.00 - 19.00
Потрібні водії експедитори
, Вінниця, Вінницька область
На доставку води у компанію потрібні водії експедитори з категорією С
Експедитор (перевезення пошти)
251, Вінницька філія Вінницького обласного центру зайнятості, Вінниця, Вінницька область
Заробітна плата (усього): 14200 грнУ тому числі основна: 9800 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Водій-експедитор. Здійснювати обмін пошти із ВПЗ, які знаходяться на маршруті (Вінницька обл.). Автомобіль "Сітроєн". Завантаження та розвантаження поштової кореспонденції і посилок вагою від 1 до 40 кг. Працювати два дні через два : з 08.00 до 20.00 год. Оклад + премія. Контактний тел.+0380671951194 - Ірина Гульченко, консультант роботодавця Вінницької філії ВОЦЗ.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: Згідно чинного законодавства.