Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Бармен в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Бармен в Виннице"

13 550 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Бармен" по диапазонам зарплаты в Виннице

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, по профессии Бармен в Виннице открыто 4 вакансий. Для 25% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.0+ грн. 25% объявлений с зарплатой 12.0+ грн, и 25% с зарплатой 13.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Бармен в Виннице"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Бармен в Виннице.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Виннице

Среди похожих профессий в Виннице наиболее высокооплачиваемой считается Шашлычник. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Сушист с зарплатой 15750 грн, а на третьем - Помощник бармена с зарплатой 15000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Потрібен бармен-офіціант!
, Вінниця, Вінницька область
В невеличкий кафетерій на роботу запрошуєм: вічливого, комунікабельного, привітного, вміння працювати в сфері обслуговування бармена-офіціанта. Своєчасна з/п 600грн ставка+% від каси, 7 днів працюєте 7 відпочиваєте. Детальна інформація за телефоном.
Робота бармен Вінниця
, Вінниця, Вінницька область
В молодий колектив йде набір на вакансію Бармена Графік 5/2 з 8:00 по 18:00Якщо досвіду роботи немає, нічого страшного ми всього навчаємо, так як нічого важкого в даній роботі немає. Оплата щотижня Скоріше пишіть телеграм/вайбер та приходьте на співбесіду.
Робота. Бармен у бар American Bar&Grill
, Вінниця, Вінницька область
Найбільша в Україні мережа готелів «Optima Hotels and Resorts» оголошує пошук кандидатів на вакансію «Бармена» у бар American Bar&Grill.Вимоги:Досвід роботи на позиції бармена буде перевагою;Бажання зростати та розвиватися;Працьовитість, старанність та ініціативність;Вміння працювати в команді.Обов’язки:Обслуговування гостей на барі;Участь в інвентаризації;Забезпечення ефективної та якісної роботи;Розрахунок відвідувачів ресторану;Підтримання чистоти на робочому місці.Умови роботи та компенсації:Дотримання трудового законодавства (офіційне оформлення, оплачувана відпустка/лікарняний, і т.д.);Можливість працювати в команді професіоналів;Безкоштовні обіди для співробітників;Графік роботи 512 з 15:30 до 22:30;Стабільна і своєчасна виплата заробітної плати.Ми високо цінуємо внесок кожного співробітника та пропонуємо розвиватися разом із компанією «Optima Hotels and Resorts».