Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Грузчики на склад в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Грузчики на склад в Виннице"

15 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Грузчики на склад" по диапазонам зарплаты в Виннице

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Грузчики на склад в Виннице открыто 5 вакансий. Для 20% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12.1+ грн. 20% объявлений с зарплатой 15.1+ грн, и 20% с зарплатой 16.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Грузчики на склад в Виннице"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Грузчики на склад в Виннице.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Виннице

Среди похожих профессий в Виннице наиболее высокооплачиваемой считается Грузчик ежедневная оплата. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Грузчик экспедитор с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Грузчик без опыта с зарплатой 14117 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Грузчик (на табачный склад)
Медицина, Винница, Вінницька область
Оплата от 18,000 грн. в месяц. В обязанности входит погрузка / разгрузка /размещение табачной продукции на складе.График работы: Пн-Пт или свободный - для подработки.Можно без опыта работы.По работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Грузчики, разнорабочие, подсобники на склад
ТОВ Мельбурн, Винница, Вінницька область
Срочно, в связи с увеличением количества заказов, на постоянную и временную работу требуются Разнорабочие.Опыт работы - не обязательно. Наличие автомобиля и инструментов - не требуется. Примем на работу исполнительных, неконфликтных кандидатов.ЗП - 4600 грн; еженедельно либо помесячно (по договоренности).Компания предоставляет социальный пакет, доставку на рабочее место, инструмент. Обращайтесь с 9-18, Пн-Пт по телефону: т.: (050) 7З9-57-85т.: (096) З95-12-05Менеджер – Алёна Викторовна
Грузчик (на табачный склад)
ЧП Клименко А.А., Винница, Вінницька область
В обязанности входит погрузка / разгрузка /размещение товара на складе табачной продукции.Современный склад - комфортные условия. Оплата от 600 грн за день. График работы: Пн-Пт или гибкий по совместительству - для подработки.Можно без опыта работы.По работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Грузчик - комплектовщик на склад
ФЛП Вельниченко А.В., Винница, Вінницька область
На постоянную или временную работу срочно требуются Грузчики без вредных привычек. Выполнение погрузочно-разгрузочных работ, комплектовка товара. Максимальный вес - 15 кг. Предлагаем лучшие условия труда:Зарплата не ниже 7500 грн / мес. Нормированный график, еженедельная выплата авансов;По работе звоните, т.: 098—44—67—61З или 050—28—8З—678 (Нaтaлья Влaдимировнa)
Вантажник
, Вінниця, Вінницька область
В пошуках грущика на склад в мережу магазинів"Епіцентр"Розглядаємо без досвіду роботиГрафік роботи пн-пт з 8:00-18:00 ( лише повнийробочий день )
Вантажник - комплектувальник
, Вінниця, Вінницька область
Шукаємо співробітника вантажника-комплектувальника на склад (мясо-молочна група).Графік роботи неділя - пятниця з 11:00 до 19:30 .Заробітна плата від 16000 грн...Склад знаходиться на хуторі Шевченка.Деталі в особисті або за тел. 09******75 Віталій.Не залишайте будь ласка "мне інтересна" і т.д. ТЕЛЕФОНУЙТЕ , ЗАПИТУЙТЕ..
Вантажник
221, Тульчинська філія Вінницького обласного центру зайнятості, Вінниця, Вінницька область
Заробітна плата (усього): 8000 грнУ тому числі основна: 8000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Уміння виконувати вантаження, вивантаження і внутрішньоскладське перероблення вантажів із застосуванням засобів транспортування: тачок, візків, транспортерів та інших підйомно-транспортних механізмів00432653806- Наталія Коваль консультант роботодавця Тульчинської філії Вінницького ОЦЗ.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання правил укладання, кріплення, укривання вантажів на складі в транспортних засобах; правил застосування і використання засобів транспортуванняОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Гарний окомір, акуратність, оперативність, раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці; дотримання норм технологічного процесу.
Потрібен вантажник, грузчик на склад
, Вінниця, Вінницька область
Нужны грузчики на склад, оплата 500 гривен в день.Потрібні вантажники на склад, оплата 500 гривень на день. Вул. привокзальна . Робочай день з 8.00 до 17.00
Потрібні вантажники
, Вінниця, Вінницька область
Потрібні вантажники на оптовий склад овочів та фруктів
Вантажники( житло, часті виплати)
, Вінниця, Вінницька область
Опис вакансіїТвої основні обов’язки:Приймати та розвантажувати товар;Розміщувати товар на складі за допомогою складської техніки (рокла);Вимоги:досвід роботи на складі — ОБОВ’ЯЗКОВО;відсутність судимості — ОБОВ’ЯЗКОВО;вміння працювати в команді, високий рівень самоорганізації;уважність, відповідальність, порядність, пунктуальність.гарна фізична форма, відсутність шкідливих звичок;Ми пропонуємо:змінний графік роботи;часті виплати ;безкоштовні розвозки на зміни
Різноробочий Вантажник на постійну роботу
, Вінниця, Вінницька область
На склад лісоматеріалів проводиться набір Різноробочий Вантажник Комплектувальник Графік роботи :Пн-Пт 8:00-18:00Сб 8:00-16:00Зп від 650грн роб день, оплата кожної сбТЕЛЕФОНУЙТЕ в робочий час На смс не відповідаємо
На постійну роботу складу фруктів,потрібен вантажник.
, Вінниця, Вінницька область
На постійну роботу складу фруктів,потрібен вантажник.Зміна з 5.00 ранку до 17.00.заробітна плата за зміну 800гр.
Вантажники на склад
, Вінниця, Вінницька область
Опис роботи: - Погрузка та розвантаження товарів на складі - Ведення обліку та контроль за прийнятими та відвантаженими вантажами - Забезпечення порядку на складській території - Співпраця з іншими працівниками складу Вимоги: - Відповідальність та організованість - Вміння працювати в команді Умови: - Повний робочий день з можливістю перерви на обід - Конкурентна заробітна плата та можливість професійного зростання Не пропустіть свій шанс стати частиною нашої дружньої команди!
Вантажник
, Вінниця, Вінницька обл.
Вантажник на склад Г/р: 5/2 З/п: від 16000 грн Деталі за телефоном: 097-934-16-62
Вантажники
, Вінниця, Вінницька обл.
ВАНТАЖНИКИ НА СКЛАДЗ/пл 16500 + премії (залежно від відпрацьованих та робочих днів у місяці).Гр/роботи - нічна зміна.Вул. Ватутіна 137-А, універсальна база, скл. № 4 вул. Чехова 35.
Потрібен вантажник на постійну роботу.вул Чехова
На постійну роботу, потрібен вантажник готової продукції, на завод з виробництва паперових стаканчиків,Потребуємо працівника без шкідливих звичок.Графік з 8:00 до 18:00 З понеділка по п'ятницю. (Суботи також бувають робочими, для відвантаження продукції , або розвантаження сировини для виготовлення стаканчиків)обов'язки,Завантаження зібраних зав.складом заявки в транспортні засобиПланування простору на складі для оптимізації комплектуванняКонтроль кількості відвнтаженої продукціїДопомога в проведенні інвентаризіційТранспортування заготовки до станків за допомгою роклиОплачуване 2 тижневе стажування