Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа в Виннице"

12 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Удаленная работа" по диапазонам зарплаты в Виннице

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Удаленная работа в Виннице открыто 4 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.0+ грн. 25% объявлений с зарплатой 10.2+ грн, и 25% с зарплатой 4.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Удаленная работа в Виннице"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Удаленная работа в Виннице.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Виннице

Среди похожих профессий в Виннице наиболее высокооплачиваемой считается Ночью. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15000 грн. На втором месте - Без опыта с зарплатой 14117 грн, а на третьем - Специалист с зарплатой 14094 грн.

Рекомендуемые вакансии

Покоївка в Італію
Ailant, Вінниця
*??️ИТАЛИЯ ??️*?? *НАБОР ГОРНИЧНЫХ* ??(pencil)Приезд на оформление в г. ВеронаНабор горничных будет идти до конца марта.(angel)Могут быть женщины до 55 лет + (любая национальность)Берём также казашек, узбечек, грузинок, но с польскими визами или картами побыта.(bell)Оформление кандидатов идет через польскую фирму, потому для оформления нужно один из документов:виза польскаякарта побытапесель со статусом UKR (если нету помощь в изготовлении)био паспорт+ чистая биометрияВажно!! если кандидат оформлял польский песель со статусом укр и уже он аннулирован, то таких кандидатов можем принять только при наличии визы или карты побыта.(bell)Обязанности: Работа горничной в отелях уборка номеров: подготовка номеров к заселению гостей (замена постельного белья, полотенец, протереть пыль, поверхностная уборка ванной комнаты, добавить косметику в номер (шампунь, мыло, бальзам и т.д.)(moneybag)Заработная плата: 1000€ ставка(time)График работы: 200 часов в месяц 1 выходной в неделю ?Жилье бесплатно(!)?(coffee)Питание бесплатно(!)(car)Выезд с Украины организован.Проезд Львов - Польша - Верона 200€.? Март 50 женщин? Май 70 женщин? Июнь 70 женщинАгенція праці «AILANT» (м. Вінниця, Хмельницьке шосе 15, оф.1104):легальне працевлаштування в Європі;підготовка пакету документів для відкриття робочої візи;інформаційна підтримка на усіх етапах оформлення.
IT Sales Manager, Менеджер з продажу в IT-компанію (ОНЛАЙН)
Itcapital, Вінниця
IT Sales Manager (Менеджер з продажу) – без прив'язки до офісу, можна працювати з дому з будь-якого міста та країни.Діяльність компанії:ITCapital – це міжнародна іт-компанія зі створення сучасних інтернет технологій: автоматизації бізнес-процесів та диджиталізація бізнесу. Наш основний напрямок це - development: розробка програмного забезпечення, розробка програм IOS and Android, створення корпоративних сайтів будь-якої складності, інтернет-маркетинг, розробка рішень на основі штучного інтелекту, створення технологій з VR/AR/3D. Додатковий напрямок компанії – школа навчання у сфері ІТ (ITCAPITAL SCHOOL). Інвестиційний фонд ITCAPITAL INVEST, Благодійний фонд ITCAPITAL CHARITY. Подивіться у нас на сайті: itcapit.comПро посаду:Сейлз-Менеджер - Фахівець, який відповідає за первинне спілкування з клієнтом: від першого контакту та пропозиції послуг компанії до укладання угоди.Основне завдання менеджера з продажу - встановлювати партнерські відносини та приводити в компанію нових клієнтів.Обов'язки:- Встановлення нових зв'язків і партнерств.- Робота з клієнтами, що діють.- Робота над новими клієнтами.Вимоги:- Англійська мова на рівні письмова/розмовна.- Якщо немає знання Англійської, теж можна, але працюватимете по СНД або з російськомовними клієнтами інших країн.- Вміти організовувати свій час у віддаленому форматі.- Активний користувач інтернету.- Навички спілкування з B2B.- Відповідальність.Умови:- Робота на віддаленій основі.- Навчання та робочі інструменти надаємо.- Постійна підтримка від керівника.- Графік роботи - 8 годин на день.- Початок часу роботи (на вибір 1 половина дня або 2 половина дня)- Дохід пристойний та без обмежувачів (Від 10% відсотків з кожного проекту замовника)- Приголомшливий колектив.- Гарне керівництво.- Додаткові плюшки у вигляді: відвідування спортзалу та басейну за рахунок компанії, сертифікат за досягнення, відвідування майстер-класів за рахунок компанії, подарунки за добрі результати тощо.Кар'єрний ріст:1. Sales Manager (Junior)2. Sales Manager (Senior)3. Sales Manager (High Level)4. Head of Sales5. Director of Sales Department6. CEO(Кожен новий рівень – дає цікаві плюшки у вигляді збільшеного відсотка доходу, класних подарунків, сертифікати майстерності, відвідування різних заходів за рахунок компанії, абонементи до спортзалу та аж до особистого асистента та приз у вигляді авто).Наша філософія:1. Сьогодні я краще – себе вчорашнього!2. Я відкрита, чесна, натуральна, командна, людина!3. Ми творці того, що ще не створювали інші - ми лідери!4. Ми приносимо цінність та користь світу!5. Ми одна велика сім'я – кожен один за одного і завжди готовий дати руку підтримки!Наш принцип:- Будь відкритий!- Будь ефективним!- Будь чесним!- Будь креативний, але спирайся на факти!- Не веди подвійні ігри!- Взаємодій з людьми!Надсилайте резюме за адресою: відправити резюмеАбо дзвоніть за номером: +38 093 177 53 17 - Єлизавета
Работа в такси на личном авто BOLT и UBER Ежедневные выплаты!!!
, Вінниця, Вінницька область
Подключайся к Profi Drivers - официальному партнеру международных компаний UBER и BOLT в Украине прямо сейчас!!! Работаем с первых дней появления UBER в Украине! Наша комиссия всего от 0% до 5%!! ЕЖЕДНЕВНЫЕ ВЫПЛАТЫ!! Преимущества работы в UBER и BOLT перед другими такси города: 1. Никаких абонплат, предоплат и вносов 2. Постоянно есть работа в режиме 7 дней/24 часа. Ни в одном другом такси столько заказов нет!!! 3. Никаких обязательств: в графике работы, количестве выполненных заказов, отменять можно и без санкций любое количество заказов 4. Время бесплатного ожидания на адресе ВСЕГО 2 минуты. Вдумайтесь только - 2 мин вместо 5-10 мин в остальных такси города!!! 5. Очень удобный и легкий в использовании интерфейс программы. Для НОВИЧКА в такси - идеальный вариант! 6. Никаких диспетчеров, перезвонов и тд 7. Компания PROFI Drivers предоставляет скидки на топливо до 3грн на литре с первого дня работы 8. При отказе клиента ( или так называемые лыжи) Вам мгновенно приходит неустойка на Ваш счет. Можно много и долго перечислять все плюсы этих компаний - передовых компании в сфере такси, лучше один раз зарегистрироваться и попробовать в работе))) И самое главное, что ни одно такси не предоставит Вам всего вышеперечисленного!!! Требования к авто: все иностранные авто с 1998 года выпуска на украинских номерах. Авто типа ВАЗ и ЗАЗ и тд с 2001 г. Для машин комфорт и бизнес-класса, а также микроавтобусов другая тарификация! Требования для подключения: - Водительское удостоверение (Стаж вождения от 1 года) - Техпаспорт автомобиля - Наличие действующего страхового полиса на авто - Наличие смартфона или планшета с постоянным доступом к сети Интернет. Стать водителем PROFI Drivers очень просто, отправив документы для подключения удаленно на Viber/Telegfam (+38***********99). Либо можете приехать к нам в офис. Предоставляем обучение и онлайн поддержка 24 часа в сутки. Как только Вы зарегистрируетесь в системе, Вы сразу сможете выполнять заказы и получать доход. БЕЗ ВСЯКИХ ВЗНОСОВ и ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ СБОРОВ!
Робота на власному авто Uber, Bolt, Uklon, Opti. Вінниця
, Вінниця, Вінницька область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Работа на дому
ПП Якимчук Н.В., Винница, Винницкая область
Потрібна активна молодь, яка готова поєднувати навчання з підробітком.Вимоги:-від 18 років-наявність стабільного інтернету-потрібен Телеграм для роботиПереваги:-гнучкий графік-місце проживання - Україна-досвід не потрібен, адже є своя система навчанняОбов'язки:Виконувати нескладні завдання згідно інструкції (написати коментар, поставити лайк, переглянути відео, грати в ігри тощо)Пишіть в Телеграм vladimirovna3018 з поміткою "Завдання Трудком"
Работа на дому
ПП Якимчук Н.В., Винница, Винницкая область
Потрібна активна молодь, яка готова поєднувати навчання з підробітком.Вимоги:-від 18 років-наявність стабільного інтернету-потрібен Телеграм для роботиПереваги:-гнучкий графік-місце проживання - Україна-досвід не потрібен, адже є своя система навчанняОбов'язки:Виконувати нескладні завдання згідно інструкції (написати коментар, поставити лайк, переглянути відео, грати в ігри тощо)Пишіть в Телеграм vladimirovna3018 з поміткою "Завдання Трудком"
Удаленная работа
ПП Якимчук Н.В., Винница, Винницкая область
Я пропоную матеріали, які дають можливість проводити час в любому гаджеті з користю для вашого гаманця.Що потрібно робити? Все просто: виконуй нескладні завдання згідно інструкції (лайки, коменти, підписки, перегляд відео, ігри тощо) та отримуй щоденний дохід на картку любого банку.Є покроковий алгоритм дій, тому досвід мати не обов'язково.Додаткова інформація в Телеграм vladimirovna3018У повідомленні пишіть "Завдання Трудком"
Консультант з роботи з клієнтами
ТОВ "ТД ШЕВЧЕНКО" , Вінниця, Вінницька область
Возможность совмещения с обучением, декретом, основной работой. Обязанности: -подбор пepсонала на сайтах трудоустройства - проведение собеседований онлайн - работа с эл.почтой (входная, исходящая информация) - ведение первичной отчетностиТребования: коммуникабельность, ответственность, наличие ПК и доступ в интернет.Условия: удаленная работа, график свободный от 4 часов в день.Все подробности на электронную адресу [email protected] или на Вайбер 0685036138. (на звонки не отвечаю). 
РОБОТА для людей з інвалідністю з легким функціоналом Вінниця
, Вінниця, Вінницька область
Запрошуємо на посаду Помічника продавця в супермаркет. Вакансія для людини з інвалідністю (обов’язкова наявність довідки МСЕК та індивідуальної програми реабілітації) Функціонал:- Консультування та надання необхідної інформації гостю;- Заміна цінників та перевірка відповідності;- Ротація товару, у яких закінчується термін придатності;- Забезпечення чистоти та порядку робочого місця.Пропонуємо:- Роботу біля дому- Заробітня плата 6700 грн (чистими, з вирахуванням налогів)- Графік роботи 5/2 с 9 до 18 (субота, неділя - вихідні дні)- Офіційне працевлаштування з першого робочого дня- Повний соціальний пакет (оплачувані лікарняні та відпустка)Телефонуйте 09*********65 ОксанаБудемо раді бачити тебе у нашій команді!
Оператор на дому, ежедневная оплата.
, Винница
Удаленно на дому, для женщин 18-45 лет Выплата заработной платы производится ЕЖЕДНЕВНО любым удобным для Вас способом.От Вас требуется -Наличие ПК или ноутбук (телефон НЕ подходит)-трудoлюбивость- активность- oтвeтствeнность- возраст 18-45 летВ Ваши обязаннoсти будет входить - рабoта с клиeнтами (кoнсультирoваниe)- работа с эл. почтойРeжим рабoты частичная или полная занятoсть, вoзмoжнoсть сoвмeщeния, свободный график С удовольствием отвечу на все вопросы пишите в telegram 38068-584-84-0 8 robotaUAdoma Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Робота вдома
, Винница
Підробіток, можливе суміщення з навчанням, декретом, основною роботою. Вимоги до шукача - Вміти самостійно організувати своє робоче місце і планувати робочий процес; - знання комп'ютера на рівні користувача; - Виділяти роботі 2-3 години кожен день. Обов'язки - работа с электронной почтой; - ведение переписки; - размещение информации на сайтах(база сайтов предоставляется);Умови, графік роботи -робота виконується вдома ; -графік роботи вільний і планується вами самостійно; -можна поєднувати з іншою роботою або навчанням; -Безкоштовне навчання і підтримка по всіх питаннях; Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Робота_продавець-консультант_Вінниця
, Вінниця, Вінницька область
Вітаємо Вас у компанії «Mega Sale»- надійному партнері у світі моди та стилю! Наша компанія займається продажем одягу та товарів для дому, надаючи нашим клієнтам неперевершений досвід шопінгу та найсучасніші модні рішення за найнижчими цінами.Наразі запрошуємо до своєї MEGAкоманди продавця-консультантаОбов'язки:Привітно зустрічати клієнтів у магазині та допомагати з вибором одягу, враховуючи їх побажання та потреби.Забезпечувати організацію товарів на полицях та вітринах магазину.Виконувати касові операції та приймати оплату від клієнтів.Забезпечувати чистоту та порядок на робочому місці.Вимоги:Вміння ефективно спілкуватися та працювати з різними типами клієнтів.Енергійність та позитивний настрій.Відповідальність та бажання вчитися.Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату: фіксовану оплату за день + бонусні виплати за досягнення цілей.Підтримку та навчання з боку команди магазину.Можливість кар'єрного зростання у сфері роздрібної торгівлі.Якщо ви маєте відповідні навички та бажання працювати в динамічному середовищі магазину одягу, просимо звертатися на вказаний нижче контактний телефон або завітайте до нашого магазину для особистої зустрічі.Євгенія 38(09*******98Локація: пр-т Космонавтів 47
Менеджер у дропшипінгу
, Винница
"ВІДДАЛЕНА РОБОТА В ІНТЕРНЕТІ З ПРОДАЖУ ТА РЕКЛАМИ Обовязки - обробка електронних листів - Вимоги - Цілеспрямованість- бажання заробляти- терплячість під час роботи з людьмиУмови Безкоштовне навчання,можливість кар'єрного та фінансового зростання,повний соц. пакет,зручний графік роботи,дружній колектив,своєчасна оплата.За подробицями пишіть на ел. адресу volkovalena202 gmail. com, або на Вайбер 095 843 1361 позначкою ""ukrainebazar. com"" (на дзвінки не відпові Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Шукаємо hr на дистанційну роботу
, Вінниця, Вінницька область
Запрошуєм досвідченого рекрутера, HR-менеджера дистанціино).Основні обовʼязки :- Розробка та розміщення вакансійних оголошень на різних платформах-Бути на звʼязку та надавати відповіді кандидатам в будь-який час - Співпраця з керівниками для забезпеченняефективного процесу найму- Забезпечення достатньої кількості співробітників- Досвід роботи з різними платформами для пошуку роботи- Відмінні навички комунікації- Вміння професійно оцінювати кандидатівЩо пропонуємо ми:- Дистанційне працевлаштування- Графік роботи пн.-пт. 10:00-19:00 (можливий гнучкий графік, для нас головне-результат)- Конкурентну заробітню платуБажаєш приєднатися в нашу команду? Пиши в телеграм
Доглядальниця (сиделка) по догляду за людьми похилого віку
, Вінниця, Вінницька область
Компанія Добро людям здійснює підбір персоналу для надання послуг по догляду за людьми похилого віку та тимчасово непрацездатним у Вінниці та по областіВимоги: порядність, відповідальність, бажання працювати з людьми, наявність медичної освіти та досвіду роботи буде перевагою.Обов'язки: догляд та допомога у побуті людям похилого віку, а також непрацездатним або тимчасово непрацездатним та тим хто потребує допомогу в пересуванні та самообслуговуванні.Умови праці: работа на дому або в стаціонарі, гнучкий графік, варіанти по зайнятості можуть бути як постійні так і тимчасові, як з проживанням так і погодинні або розривні графіки. У випадках замовлень з проживанням, харчування за рахунок замовника.Також, по умовам співпраці є можливість приєднатися до групи вайбер у вашому місті, де постійно публікуються актуальні замовлення по місту та області для зручності відбору підходящих для вас замовлень.Якщо Вас зацікавила вакансія телефонуйте за номером +38 (09**********18. Відділ кадрів працює з 9:00 до 18:00
Кухар Повар в кафе Мандрівник Робота
, Вінниця, Вінницька область
Про нас :Гарна можливість для тих, хто любить готувати, кому подобається професія кухар, та хто шукає гарантовані заробітки!!!Чому? Нам вже 12 років, ми відомий та популярний в місті заклад, і гості в нас є завжди, тому без роботи та заробітної плати ви не залишитесь!Чому? Ми поважаємо професіоналізм, та постійно прагнемо до досконалості !Чому? Ми віримо та відчуваємо що вітчизняна ресторанна сфера за останні роки суттєво підвищила стандарти, розвивається на рівні світових тенденцій, та сформувалась нова звичка харчуватись «не вдома», а також проводити дозвілля, свята та ділові зустрічі на території ресторанних закладів. І тому професія кухар стала більш витребуваною та поважною!Основні вимоги та обов’язки :Наявність професійних навичок кухаря та досвіду роботиСкладання закупки, приймання закупки, контроль якості закуплених продуктівЧітке знання та дотримання технологічних карт приготування страв з меню закладуДотримання технологічних стандартів та правил зберігання продуктів та сировиниДотримання чистоти кухонної зониВиконання вимог адміністрації ( в межах робочих питань )Умови праці : Графік 7/7 ( вихідні за узгодженням)Час з 10.00 до 21.30Наші переваги:Своєчасна виплата заробітної плати кожної неділіОфіційне працевлаштуванняПрофесійний дружній колектив12 років роботи у ресторанній сферіХарчуванняЗручне розташування та транспортна розв’язкаВикористання сучасних процесів та технологій приготування та зберігання стравЯкщо Ви дочитали до кінця, і Вас зацікавила наша пропозиція, чекаємо саме на ВасТелефонуйте т. +38********56 або зустрінемось за адресою вул. С.Зулинського 46в з 11.00 до 21.30
Помічник продавця(Для людей з інвалідністю) Вінниця
, Вінниця, Вінницька область
Запрошуємо на посаду Помічника продавця в супермаркет. Вакансія для людини з інвалідністю (обов’язкова наявність довідки МСЕК та індивідуальної програми реабілітації)Функціонал: Консультування та надання необхідної інформації гостю; Заміна цінників та перевірка відповідності; Викладка продукції; Ротація товару, у яких закінчується термін придатності; Забезпечення чистоти та порядку робочого місця.Пропонуємо: Роботу біля дому Заробітня плата 6 762 грн (чистими, з вирахуванням податків) Графік роботи 5/2 с 9 до 18 (субота, неділя - вихідні дні) Офіційне працевлаштування з першого робочого дня Повний соціальний пакет (оплачувані лікарняні та відпустка)ТелефонуйтеБудемо раді бачити тебе у нашій команді!
Робота помічник для розміщення товарів в інтернет
, Вінниця, Вінницька область
Ми, компанія «VKT», шукаємо енергійного та відповідального помічника для наповнення товаром інтернет магазину.Публікація товару веб-сайті та онлайн платформі.Створення картки товарів на інтернет ресурсах з описом та фото.Робити та публікувати якісне фото товарівВимоги:Досвід в суміжній сфері принаймні 1 рік.Креативність та вміння створювати якісні фото.Вміння працювати в команді та гнучкість у виконанні завдань.Впевнене володіння комп’ютером та програмними засобами, такими як Microsoft Office, Adobe Photoshop, інших графічних редакторів тощо.Ми пропонуємо конкурентну заробітну плату, можливості для професійного зростання та розвитку, дружню атмосферу в колективі та гнучкий графік роботи.Якщо ти маєш потрібні нам навички та бажання працювати в стабільній та перспективній компанії, телефонуйте або надсилай своє резюме на Viber. Ми з нетерпінням чекаємо на твою заявку!
Помощник администратора на дому
, Вінниця, Вінницька область
Интернет-магазин «Акваплюс» проводит набор сотрудников на должность Помощник администратора . Работа удаленная, график гибкий . Работа не сложная, всему обучаем и показываем. За более детальной информацией пишите нам в сообщения Олх . проспект Валерія Лобановського, 150В, Київ, Украина, 03118 Условия: график гибкий, зарплата раз в неделю. Требования: постоянное наличие интернета, делание работать.Обязанности: обрабатывать информацию. За более подробной инфой пишите нам сообщения в ОЛХ
Работа переводчиком-копирайтером по Украине, перевод текстов
, Вінниця, Вінницька область
Мечтаешь о работе, где слова льются легко, как вода?Стань нашим переводчиком с русского на украинский!Ищешь простой и интересный способ заработать?Хочешь работать из любой точки мира?Тогда тебе к нам!Мы предлагаем:Легкую и приятную работу: Переводи тексты на понятные темы, не напрягаясь!Свободный график: Работай, когда тебе удобно, сколько хочешь!Удаленную работу: Не трать время на дорогу, работай из дома или кафе!Достойную оплату: Получай за свой труд конкурентную заработную плату!Дружный коллектив: Общайся с единомышленниками и получай поддержку!Что нужно уметь:Отлично знать русский и украинский языки.Быть внимательным к деталям.Уметь работать с компьютером и интернетом.Если ты готов покорить мир переводов, тогда смело пиши нам!Не упусти свой шанс стать частью команды!P.S. Мы с радостью рассмотрим кандидатуры как опытных переводчиков, так и тех, кто только начинает свой путь в этой сфере.