Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Горничная в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Горничная в Виннице"

6 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Горничная" по диапазонам зарплаты в Виннице

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Горничная в Виннице открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 8.1+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.8+ грн, и 0% с зарплатой 11.7+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Горничная в Виннице"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Горничная в Виннице.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Виннице

Среди похожих профессий в Виннице наиболее высокооплачиваемой считается Флорист. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15000 грн. На втором месте - Воспитатель с зарплатой 7860 грн, а на третьем - Сиделка с зарплатой 7000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Покоївка в Італію
Ailant, Вінниця
*??️ИТАЛИЯ ??️*?? *НАБОР ГОРНИЧНЫХ* ??(pencil)Приезд на оформление в г. ВеронаНабор горничных будет идти до конца марта.(angel)Могут быть женщины до 55 лет + (любая национальность)Берём также казашек, узбечек, грузинок, но с польскими визами или картами побыта.(bell)Оформление кандидатов идет через польскую фирму, потому для оформления нужно один из документов:виза польскаякарта побытапесель со статусом UKR (если нету помощь в изготовлении)био паспорт+ чистая биометрияВажно!! если кандидат оформлял польский песель со статусом укр и уже он аннулирован, то таких кандидатов можем принять только при наличии визы или карты побыта.(bell)Обязанности: Работа горничной в отелях уборка номеров: подготовка номеров к заселению гостей (замена постельного белья, полотенец, протереть пыль, поверхностная уборка ванной комнаты, добавить косметику в номер (шампунь, мыло, бальзам и т.д.)(moneybag)Заработная плата: 1000€ ставка(time)График работы: 200 часов в месяц 1 выходной в неделю ?Жилье бесплатно(!)?(coffee)Питание бесплатно(!)(car)Выезд с Украины организован.Проезд Львов - Польша - Верона 200€.? Март 50 женщин? Май 70 женщин? Июнь 70 женщинАгенція праці «AILANT» (м. Вінниця, Хмельницьке шосе 15, оф.1104):легальне працевлаштування в Європі;підготовка пакету документів для відкриття робочої візи;інформаційна підтримка на усіх етапах оформлення.
Покоївка в Грецію, на о. Корфу
Ailant, Вінниця
У нас чудова новина! Відкритий набір на *ГРЕЦІЮ*! *Corfu Holiday Palace*  *Локалізація* о. Корфу, Греція *Обов'язки* : прибирання номерів 5-зіркового готелю. *Ставка*: 850 - 1000 євро нетто.? *Житло* : БЕЗКОШТОВНЕ (coffee) (croissant) Харчування - 3-разове БЕЗКОШТОВНО (навіть у вихідні дні)*Графік* - 2 зміни по 8 годин.
Покоївка в приватний будинок
, Вінниця, Вінницька область
Сім'я з Вінниці шукає на довгострокову співпрацю охайну та активну хатню робітницю яка розбирається у всіх тонкощах чистоти та затишку будинку. Якщо Ви вмієте створювати затишок та чистоту навколо себе і хочете стати візитівкою будинку — ця робота саме для Вас! Працюючи з нами Ви отримуєте:1. ЗП: від 20 000 грн до 30 000 грн + бонуси;2. Гнучкий графік роботи , плаваючі вихідні;3. Робота у сучасному будинку зі всіма зручностями, в межах міста; 4. Співпраця з невеликою, дружньою командою;5. Перспектива кар'єрного зростання від покоївки до керуючого будинком; 6. Робота в оточенні людей, які постійно саморозвиваються. Можливість підвищення комунікативних навичок;7. Повний комплект інвентарю та сучасної побутової техніки;8. Своєчасна виплата заробітної плати без затримок. Чим потрібно буде займатися:• Підтримка чистоти та порядку в будинку (вологе і сухе прибирання);• Догляд за гардеробом (машинне прання, прасування); • Базовий догляд та турбота за домашніми тваринами (виховані собаки); Перевагою для Вас буде:• Доглянутий та охайний зовнішній вигляд; • Відсутність шкідливих звичок; • Пунктуальність та відповідальність; • Доброзичливість та комунікабельність; • Знання етикету та дотримання субординації. Якщо Вам подобається турбуватися про чистоту, Ви любите акуратність і порядок у всьому — телефонуйте прямо зараз, або відправляйте своє резюме! Ми обов’язково зв’яжемось з Вами! Контакти для зв'язку: Наталія: (09**********85; Анжеліка: (06**********19.
Покоївка у приватний будинок
, Вінниця, Вінницька область
Шукаємо помічницю у приватний будинок біля Вінниці.Пропонуємо:зручна локація розташування, дорога займатиме всього кілька хвилин;можливість впливати на заробітню плату (оплата змінюється від якості Вашої роботи);графік з 10:00 до 19:00, 2 вихідних у тиждень (плаваючі);комфортна робоча форма та окремий простір для відпочинкуОбовʼязки:підтримка чистоти у будинку, прання та прасування одягу, базовий догляд за домашніми тваринами, поточні задачі у будинку.Якщо Вас зацікавила наша вакансія, відгукуйтесь і ми Вам зателефонуємо! Або телефонуйте за номером!
Потрібна покоївка в готель
, Вінниця, Вінницька область
В готельно-ресторанний комплекс в центрі міста Вінниця потрібна покоївка. Охайна, комунікабельна, без шкідливих звичок!
Покоївка (прибиральниця )в готель
, Вінниця, Вінницька область
Потрібна покоївка !Вимоги: без шкідливих звичок, охайна, моторна, привітна і не конфліктна.Обовʼязки: мати навик гарно і швидко прибирати.