Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Женщина в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Уборщица в офис (неполная занятость)
Коваленко А.А., ФЛП, Винница, Вінницька область
Срочно требуется порядочная женщина до 60-ти, 8000 грн., работы на 2 часа в день (выплата вовремя и стабильно). С агентствами не работаем!По работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Распространитель листовок, с ежедневной оплатой
ФЛП Вельниченко А.В., Винница, Вінницька область
Мужчина/женщина - студенты, школьники, пенсионеры - возраст не ограничен.Должностные обязанности: Раздача листовок.Условия работы: График работы: свободный.Оплата работы: от 100 грн./час.По работе звоните, т.: 098—44—67—61З или 050—28—8З—678 (Нaтaлья Влaдимировнa)
Працівник на склади в Нідерланди
Ailant, Вінниця
(earth)(earth)(earth)(earth)(earth)НІДЕРЛАНДИ(sun)(sun)(sun)ЛОГІСТИЧНИЙ СКЛАДУпаковка і сортування промтоварів (іграшки, сувеніри, гаджети, дрібна побутова техніка)м. Beverwijk (sun)(sun)(sun)(star) Набір на березень, потрібно 8 працівників.Оформлення на довгостроковий термін. На місці допомагають оформити bsn код та стікер.(bell) Жінки, чоловіки, можна сімейні пари.Базові знання англійської мови або наявність водійських прав буде додатковою перевагою.($) Оплата праці - 10-12 євро/год брутто.(time) Графік роботи: пн-пт по 8 год (від 40 год на тиждень), праця тільки в денний час. Додаткові години є періодично, якщо є великі замовлення, субота по бажанню, неділя вихідний.(pencil) Житло надається, в приватному будинку у м. Heemskerk, гарні умови, по 2-3 людини в кімнаті, знімають з зарплати 400-450 євро.Для доїзду до роботи видається службове авто.За більш детальною інформацією телефонуйте або звертайтесь в приватні повідомлення.Агенція праці «AILANT» (м. Вінниця, Хмельницьке шосе 15, оф.1104):легальне працевлаштування в Європі;підготовка пакету документів для відкриття робочої візи;інформаційна підтримка на усіх етапах оформлення
Покоївка в Італію
Ailant, Вінниця
*??️ИТАЛИЯ ??️*?? *НАБОР ГОРНИЧНЫХ* ??(pencil)Приезд на оформление в г. ВеронаНабор горничных будет идти до конца марта.(angel)Могут быть женщины до 55 лет + (любая национальность)Берём также казашек, узбечек, грузинок, но с польскими визами или картами побыта.(bell)Оформление кандидатов идет через польскую фирму, потому для оформления нужно один из документов:виза польскаякарта побытапесель со статусом UKR (если нету помощь в изготовлении)био паспорт+ чистая биометрияВажно!! если кандидат оформлял польский песель со статусом укр и уже он аннулирован, то таких кандидатов можем принять только при наличии визы или карты побыта.(bell)Обязанности: Работа горничной в отелях уборка номеров: подготовка номеров к заселению гостей (замена постельного белья, полотенец, протереть пыль, поверхностная уборка ванной комнаты, добавить косметику в номер (шампунь, мыло, бальзам и т.д.)(moneybag)Заработная плата: 1000€ ставка(time)График работы: 200 часов в месяц 1 выходной в неделю ?Жилье бесплатно(!)?(coffee)Питание бесплатно(!)(car)Выезд с Украины организован.Проезд Львов - Польша - Верона 200€.? Март 50 женщин? Май 70 женщин? Июнь 70 женщинАгенція праці «AILANT» (м. Вінниця, Хмельницьке шосе 15, оф.1104):легальне працевлаштування в Європі;підготовка пакету документів для відкриття робочої візи;інформаційна підтримка на усіх етапах оформлення.
Працівник на склад кави в Німеччину
Ailant, Вінниця
*Берём под оформление параграфа!*?? Германия ??г.Бремен *СКЛАД КОФЕ* Упаковка кофе ( очень легкая работа). Мужчины, женщины и семейные пары до 47 лет. Приезд с 15.01 , документы принимаем УЖЕ ! ($)Зарплата 13.50 е брутто , 10 е нетто. (time)График работы:8-10 рабочий день , 2 смены ( ночных смен нет). ? Жильё 350 е с зарплаты , семейные пары живут отдельно. Обязательно должна быть обувь с твердым носком.!!!️Документы: параграф 24 , биометрия. Если биометрия, работодатель на месте поможет изготовить параграф бесплатноАгенція праці «AILANT» (м. Вінниця, Хмельницьке шосе 15, оф.1104):легальне працевлаштування в Європі;підготовка пакету документів для відкриття робочої візи;інформаційна підтримка на усіх етапах оформлення.
Робота в Ізраїлі на запрошення без передоплат , посередників , агентств та турів
, Винница
Доброго дня. Допоможу бажаючим попасти по запрошенню легально та без передоплати в Ізраїль на роботу. Потрібні жінки від 20 до 60 років , чоловіки тільки кого випускають . Телефонуйте на номер Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Охоронник
Вестра Салюс, Вінниця
Вимоги: -комунікабельність, охайний зовнішній вигляд.Умови роботи: У мережу елітних магазинів необхідні охоронники (чоловіки та жінки). Робочий день 12 годин (09.00-21.00). Графік роботи - дві зміни, наступні дві зміни - вихідні. Своєчасна виплата заробітної плати. Доброзичливий і веселий колектив, комфортне сучасне робоче місце, магазини знаходяться в ТРЦ Мегамол та Sky Park.Обов'язки: Збереження матеріальних цінностей магазину.
Оператор на дому, ежедневная оплата.
, Винница
Удаленно на дому, для женщин 18-45 лет Выплата заработной платы производится ЕЖЕДНЕВНО любым удобным для Вас способом.От Вас требуется -Наличие ПК или ноутбук (телефон НЕ подходит)-трудoлюбивость- активность- oтвeтствeнность- возраст 18-45 летВ Ваши обязаннoсти будет входить - рабoта с клиeнтами (кoнсультирoваниe)- работа с эл. почтойРeжим рабoты частичная или полная занятoсть, вoзмoжнoсть сoвмeщeния, свободный график С удовольствием отвечу на все вопросы пишите в telegram 38068-584-84-0 8 robotaUAdoma Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Працівники на виробництво
, Вінниця, Вінницька область
На виробництво металопластикових конструкцій потрібні працівники. Чоловіки(вантажники та різноробочі) та жінки на лінію виробництва. Графік роботи з понеділка по п'ятницю.. Виробництво знаходиться в районі Тяжилів. Заробітна плата від 20000 до 24000 грн. Деталі за телефоном 09******90
Робітники на виробництво (чоловіки та жінки, можна без досвіду)
, Вінниця, Вінницька область
Шукаю працівників на виробництво металопластикових вікон у виробничу компанію у м. ВінницяРозташування виробництва - вул. Чехова.Графік роботи: понеділок-п'ятниця. з 08:00 до 18:00.Робота - слюсарно-збиральні операції на лінії.Оплачуване навчання (1 місяць) - 12 тис. грн/міс.З 2-го місяця зарплата від виробітку, орієнтир - 15 тис. - 20 тис. грн./міс. і більше.Офіційне працевлаштування.Більше деталей надам у телефонній розмові.
Шукаю доглядальницю
, Вінниця, Вінницька область
Шукаю доглядальницю для літньої жінки після інсульту, жінка по своему розумі, добре розмовляє, але лежача, робота- тиждень через тиждень, оплата - 450 гр. на добу. Подробиці за телефоном .
Шукаємо доглядальницю, ищу сиделку
, Вінниця, Вінницька область
Шукаю доглядальницю для літньої жінки після інсульту. Робота вахтовим методом, тиждень через тиждень, оплата- 400 грн.на добу.Всі подробиці по телефону 09*******96 Інна
Шукаю доглядальницю для літньої жінки
, Вінниця, Вінницька область
Шукаємо доглядальницю для літньої жінки після інсульту, вахтовим методом - тиждень через тиждень, оплата- 450 гривень на добу. Всі подробиці по телефону.
Пакувальник техніки Logitech у Бидгощ
, Вінниця, Вінницька область
Logitech International S.A. — швейцарська компанія, виробник комп'ютерної периферії, пристроїв для геймерів та іншої техніки. Основна інформація: Ставка: 26.10 - 30.10 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5700 - 7800 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 10 - 12 годин у 2 зміни; Напрацювання: 220 - 260 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Бидгощ. Заробітна плата:26.10 зл/година (нетто) — базова ставка;30.10 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;Аванс після першого тижня роботи;Своєчасні виплати. Графік:5 днів на тиждень по 10 - 12 годин у 2 зміни;1 зміна: 06:00 - 16:00;2 зміна: 16:00 - 02:00;Можна працювати понаднормово;220 - 260 годин на місяць. Обовʼязки:Робота зі сканером;Пакування продукції у коробки;Формування замовлень, маркування. Проживання безкоштовне:Житло надається в хостелах або гуртожитках з хорошими умовами та всім необхідним для комфортного проживання;В кімнатах по 2 – 4 особи (чоловіки/жінки — окремо);Сімейним парам надається окрема кімната;За проживання на своєму житлі щомісяця компенсують по 300 злотих до зарплати. Додаткова інформація:Роботодавець забезпечує робочою формою;Трансфер до робочого місця оплачується роботодавцем;Надається безкоштовний комплексний обід (перше та друге);Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — телефонуйте або пишіть по закріпленому в оголошенні номеру.Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:Безкоштовні вакансії;Перевірені та надійні роботодавці;Понад 300 актуальних вакансій по всій Польщі;Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Наказ міністерства економіки України про видачу ліцензії ТОВ "Джаст Ворк Україна" №1024 від 03.12.2021.
Пакувальник печива Oreo у Білосток
, Вінниця, Вінницька область
Основна інформація: Ставка: 25.80 - 29.80 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5500 - 7500 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 220 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Білосток. Заробітна плата:25.80 зл/година (нетто) — базова ставка;29.80 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;300 зл/місяць (нетто) — бонус за відсутність пропусків змін;+10% до місячної зарплати — бонус за якість;Аванс після першого тижня роботи;Своєчасні виплати. Графік роботи:Без нічних змін;5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;1 зміна: 06:00 - 14:00;2 зміна: 14:00 - 22:00;Можна працювати понаднормово;200 - 220 годин на місяць. Обовʼязки:Перевірка на брак та цілісність упакування;Комплектація замовлень у кортонні коробки. Проживання безкоштовне:Проживання у сучасному гуртожитку з відмінними умовами;До 3 - 4 осіб у кімнаті (чоловіки/жінки — окремо);Сімейним парам надається окрема кімната;У номерах є всі необхідні меблі, нова білизна, Wi-Fi, сейфи для особистих речей, кондиціонер;Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати. Додаткова інформація:До роботи та назад безкоштовно возить приватний автобус;Робоча форма надається безкоштовно (можна працювати у своїх кросівках);Медичний огляд за рахунок роботодавця;Комплексні обіди за доступною ціною;Допомагаємо з отриманням Карти ПобитуЩоб отримати детальну консультацію по вакансії — телефонуйте або пишіть по закріпленому в оголошенні номеру.Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:Безкоштовні вакансії;Перевірені та надійні роботодавці;Понад 300 актуальних вакансій по всій Польщі;Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Наказ міністерства економіки України про видачу ліцензії ТОВ "Джаст Ворк Україна" №1024 від 03.12.2021.
Збр грибів (Київська обл. Вахта)
, Вінниця, Вінницька область
Запрошуємо на роботу. Чоловіків -різноробочі. Жінки за збір грибів. Знаходимося Київська обл. м. Бровари. Вахтовий метод роботи 2нед./2 нед. Гуртожиток надаємо безкоштовно. 3-х разове харчування (300грн. за 2 нед.) Виплата заробітної плати в кінці вахти.
Є робота охоронцем
, Вінниця, Вінницька область
Чоловіки та жінки придатні за станом здоров'я.Вахта 30 днівРобота 12 годинПроживання на території об'єкта.З/п 380-420 за 12 годин,без затримок по закінченню вахти.Премії і аванси своєчасно.
Пакувальник косметичних засобів Garnier у Люблін
Just Work, Вінниця
Основна інформація: Ставка: 25.80 - 29.80 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5500 - 7500 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 220 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Люблін.___________________ Заробітна плата:• 25.80 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.80 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відсутність пропусків змін;• +10% до місячної зарплати — бонус за якість;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 220 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Контроль якості;• Пакування та сканування товарів;• Комплектація замовлень.___________________ Проживання безкоштовне:• Проживання у сучасному гуртожитку з відмінними умовами;• Кімнати чисті, регулярно проводяться генеральні прибирання;• До 3 - 4 осіб у кімнаті (чоловіки/жінки — окремо);• Сімейним парам надається окрема кімната;• У номерах є всі необхідні меблі, нова білизна, Wi-Fi, сейфи для особистих речей, кондиціонер;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• До роботи та назад безкоштовно возить приватний автобус;• Робоча форма надається безкоштовно (можна працювати у своїх кросівках);• Комплексні обіди за доступною ціною;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Пакувальник подушок Tempur у Вроцлав
Just Work, Вінниця
Основна інформація: Ставка: 26.40 - 30.40 зл/година (нетто); Заробітня плата: 5300 - 8800 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 250 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Вроцлав.___________________ Заробітна плата:• 26.40 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.40 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• Бонус вкінці місяця за якість пакування +1 зл (нетто) до ставки;• Місячна премія для всієї зміни за виконання плану +15% до зарплати;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 250 годин на місяць.___________________ Обов'язки:• Пакування продукції коробки;• Наклеювання стікерів на упаковку;• Контроль якості, відбір браку.___________________ Проживання безкоштовне:• Комфортне проживання у приватних будинках поблизу роботи (піша доступність);• 2 – 4 особи в кімнаті (чоловіки/жінки – окремо);• Сімейним парам надається окрема кімната;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовно надають робочу форму;• Є столова зі знижками на обіди для працівників (до 10 злотих);• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Оператор на мийку самообслуговування
Lux Wash, Вінниця
Вимоги,  на мийку самообслуговування Lux Wash потрібен операторпобажання: Обов'язки:  графік сутки через двоєУмови:  р-н Муніципального ринкуРобота фізично не важкаОбовʼязково офіційне працевлаштування ,жінки теж підходять