Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор на телефоне в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Оператор ПК, віддалено
, Винница
На віддалену роботу потрібен оператор ПК. Гнучкий графік, 3-4 годині на добу. Навчання та всі інструменти для роботи надаються. ЗП – 10000грн. Додаткова інформація за контактами ел. адресу - ljudmila101.1 gmail. com Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Оператор ПК
, Винница
На віддалену роботу потрібен оператор ПК. Гнучкий графік, 3-4 годині на добу. Навчання та всі інструменти для роботи надаються. ЗП – 10000грн. Додаткова інформація за контактами ел. адресу - ljudmila101.1 gmail. com Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Оператор call-центра
ТОВ, Винница, Вінницька область
На постоянную работу требуется Оператор call-центра с перспективой карьерного ростаТребования:Образование: не ниже средне-специальногоГрамотная речьЗнание ПК (Word, интернет, электронная почта)КоммуникабельностьПол не имеет значения Обязанности:Оформление заявки от клиента в телефонном режиме, предоставление консультации по необходимости, работа с базами данных. Без продаж и поиска клиентов.Условия работы:полный день или частичная занятость для совместительства,работу в дружном молодом коллективе, бесплатное обучение; З/П 12700.Все вопросы уточняйте по телефонам в рабочие дни с 9-18Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З с почтой и резюме не работаем.Менеджер по подбору персонала Светлана Михайловна
Є вакансія на оператора введення данних 1с
, Вінниця, Вінницька область
Запрошуємо на роботу оператора компʼютерного набору із знанням 1с .Вул. Шепеля 21а Універсам « Все для дому»Режим роботи з 8-00 до 17-00 або з 9-00 до 18-00. Деталі за телефоном. 06******55 Валентина Григорівна
Оператор на дому, ежедневная оплата.
, Винница
Удаленно на дому, для женщин 18-45 лет Выплата заработной платы производится ЕЖЕДНЕВНО любым удобным для Вас способом.От Вас требуется -Наличие ПК или ноутбук (телефон НЕ подходит)-трудoлюбивость- активность- oтвeтствeнность- возраст 18-45 летВ Ваши обязаннoсти будет входить - рабoта с клиeнтами (кoнсультирoваниe)- работа с эл. почтойРeжим рабoты частичная или полная занятoсть, вoзмoжнoсть сoвмeщeния, свободный график С удовольствием отвечу на все вопросы пишите в telegram 38068-584-84-0 8 robotaUAdoma Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Оператор обробки замовлень в інтернет магазин Приколи Шоп
, Вінниця, Вінницька область
Наш інтернет магазин Приколи Шоп запрошує до своєї команди Оператора з обробки замовлень.Робота не онлайн, Обов’язки:-Прийом замовлень від клієнтів;-Консультація клієнтів;-Підтвердження та створення накладної;-Слідкувати за інформацією про наявність товару.Вимоги:-Ввічливість та грамотність;-Комунікабельність;-Мінімальні знання ПК;-Бажано вміння швидко навчатися та адаптуватися до нової інформації.Досвід роботи в обслуговуванні клієнтів вітається, та не є обов'язковим, так як ми готові навчати.Умови:-Зручний стабільний графік: Пн-Пт з 8:00 по 18:00 (фіксовані вихідні субота та неділя);-Можливості кар'єрного зростання;-Конкурентоспроможна заробітна плата + бонуси за виконанням плану.Якщо ти знайшов себе в даній вакансії та готовий приєднатися до нашої дружньої команди, то чекаємо на твій відгук в олх, або телефонуй за вказаним номером телефону.
Водій машиніст оператор екскаватора JCB 4 CX, JCB 3 CX
, Вінниця, Вінницька область
Водій на екскаватор jcb 3cx, 4cx. Є можливість на підміну по днях так і основне місце роботи. Звертатись за телефоном 06*********13.
Оператор котельні
223, Хмільницька філія Вінницького обласного центру зайнятості, Вінниця, Вінницька область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 12000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Обслуговування парових котлів, контроль за роботою котельні. Котел на тверде паливо.Додаткова інформація за телефоном : 00432653807 - Світлана Рикун, консультант роботодавця Калинівського відділу Хмільницької філії Вінницького ОЦЗВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Оператор телефонного звязку
, Вінниця, Вінницька область
Компанія "Інтернет магазин Hochy_chohol" шукає оператора call-центру в телекомунікаціях для роботи в місті Вінниця.Що ви будете робити:- Приймати і обробляти вхідні дзвінки від клієнтів;- Консультувати клієнтів щодо товарів і послуг компанії;- Вести базу даних клієнтів і ведення внутрішньої документації.Необхідний досвід:- Досвід роботи в call-центрі буде великим плюсом;- Вміння ефективно комунікувати з клієнтами;- Бажання навчатися і розвиватися.Ми пропонуємо:- Офіційне працевлаштування зі всіма соціальними гарантіями;- Гнучкий графік роботи;- Дружній колектив та можливість кар'єрного зростання.Якщо ви прагнете працювати в динамічній компанії з можливостями для розвитку, надсилайте своє резюме
Оператор пильного центру (порізчик ДСП)
, Вінниця, Вінницька область
Порізка ДСП на пильному центрі та форматно-порізочному станку.Робочі дні з понеділка по п'ятницю з 9-00 до18-00.Місто Вінниця вул.Академіка Янгеля 4.Бажано з досвідом роботи на меблевому виробництві.Можливе навчання.Без шкідливих звичок.Зацікавленим прохання телефонувати.Більш детально по телефону.В період навчання з/п 15000грн.З досвідом роботи на меблевому виробництві.
Оператор чату
, Вінниця, Вінницька область
Проводиться набір співробітників у місті Вінниця.Вакансія – оператор чату.Назва - «Vin.Centr».Обов'язки: Відповідати на запити клієнтів та надавати підтримку через систему онлайн-чату.Вимоги: Досвід роботи не потрібний, вільне володіння іноземною мовою не потрібне.Переваги: Оплачуваний період навчання Висока середня заробітна плата від 15000 грн на місяць .Корисний досвід роботи у великому колективі .Максимально гнучкий графік роботи.Є 2 основних графіки роботи:1) з 8:30до 18:002) з 13:00 до 18:00Якщо вони Вам не підходять, можемо скласти індивідуальний графік під Вас.Безпечне та надійне робоче середовище без особистої інформації чи зустрічей.Щоб подати заявку, залиште свій номер телефону і ми зв'яжемося з вами протягом 5 хвилин для подальшого обговорення можливості.Заробітна плата - 15 000.Вулиця - 600-річча Всі подробиці за телефоном, або надсилайте своє резюме.
Експерт з телекомунікацій
, Вінниця, Вінницька область
Експерт з комунікаційДавай знайомитися. Ми —ТОВ «ДЕФЕНКС УКРАЇНА»,оператор звʼязку на ринку телекомунікаційних послуг. І ми шукаємо саме тебе, ідеального фахівця, якому можемо довірити наших клієнтів! Лінія у нас вихідна, клієнтів у нас багато, і у всіх є питання - ти будеш надавати консультації нашим клієнтам. Ти станеш експертом у сфері комунікації!Що ми хочемо бачити:* Вільне володіння українською мовою;* Бажання навчатися;* Упевнених користувачів ПК, базові знання роботи в інтернет-браузерах. Умови роботи:* Графік у нас 5/2, вихідні стабільні;* Заробітня плата щотижнева — «на руки» + стабільні, щомісячні премії.* Чому? Все просто — саме тут найдосвідченіші тренери, висококваліфікований штат менеджерів та дружній колектив, який зробить усе, щоби ти комфортно працював/ла і успішно розвивався/лась. Ми запрошуємо тебе стати частиною команди професіоналів. ДЕФЕНКС УКРАЇНА. Приходь подивитись як у нас круто!Де нас шукати? — м. Вінниця, Чорновола 29б, готуємось до зустрічі з тобою! Ми з нетерпінням чекаємо на твій відгук або дзвінок!!!