Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Финансовый менеджер в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Менеджер (управитель) з питань регіонального розвитку
251, Вінницька філія Вінницького обласного центру зайнятості, Вінниця, Вінницька область
Заробітна плата (усього): 6730 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Аналізує інформацію про регіональний ринок і на основі результатів аналізу розробляє стратегію по представленню товарів у регіоні. Організовує і розвиває систему дистриб`юції в регіоні, здійснює пошук оптових покупців. Координує укладнення фінансових договорів з регіональними контрагентами і контролює своєчасність і якісність виконання договірних зобов`язань. Знання 1С Підприємство обов'язково. За детальною інформацією звертатись за номером телефону0432653802, +0380671951194 Володимир Ляшук. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання 1С Підприємство, досвід роботи у сфері продажу та маркетингу.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Вміння вести ділові перемовини.
Менеджер у дропшипінгу
, Винница
"ВІДДАЛЕНА РОБОТА В ІНТЕРНЕТІ З ПРОДАЖУ ТА РЕКЛАМИ Обовязки - обробка електронних листів - Вимоги - Цілеспрямованість- бажання заробляти- терплячість під час роботи з людьмиУмови Безкоштовне навчання,можливість кар'єрного та фінансового зростання,повний соц. пакет,зручний графік роботи,дружній колектив,своєчасна оплата.За подробицями пишіть на ел. адресу volkovalena202 gmail. com, або на Вайбер 095 843 1361 позначкою ""ukrainebazar. com"" (на дзвінки не відпові Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Лікар-стоматолог у Білу Церкву
, Вінниця, Вінницька область
Про нас :Анатомія- стоматологія німецької якості в Україні.Нова сучасна стоматологія оснащена обладнанням Dentsplay Sirona (Німеччина), яка є світовим лідером у сфері стомат. обладнання.Кращі стоматологічні інструменти, з якими ви будете працювати.Забезпечуємо найякіснішими предметами захисту від хвороб, які передаються контактним шляхом.Крім праці є і зона відпочинку: Кухня з усім необхідним, столи для обіду, м який диван, індивідуальні шафи для перевдягання, окремий сан вузол, а головне -для працівників окремий вхід в стоматологію.Створюємо нову команду амбіційних стоматологів, які хочуть бути кращими спеціалістами в оточенні кращих.Ви можете разом з нами розпочати свою діяльність з чистого листа.Ми пропонуємо :1.Навчання за наш рахунок і можливості для професійного розвитку:Освоєння і відпрацювання навичок на сучасному обладнанню;Ведення медичної документації паперової та в електронному форматі.Семінари, курси, конференції, форуми та інші стоматологічні заходи.Адаптаційний період.2.Гідні умови праці:Зручне робоче місце, коли все під рукою; сучасна вентиляція -свіжість та чистота повітря без алергічних реакцій на медичні препарати, уніформа за рахунок фірми. Роздягальня з індивідуальною шафою, кімната відпочинку: з вай фай, м яким диваном, кухнею облаштованою усім необхідним .3.Фінансова складова :Зарплата: тарифна ставка + % від виконаного плану; Видача зарплатні двічі на місяць.Наявність бонусів та премій;Соціальний пакет ;Офіційне оформлення ;Опис вакансії :Стоматолог-терапевт, стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед, стоматолог-ендодонтист, стоматолог -пародонтолог, гігієніст.Вища освіта в галузі стоматології. Вітається досвід роботи, а якщо досвід невеликий — є перспектива навчання і розвитку.Незалежно від віку, статі, соціального статусу запрошуємо до нас в команду при бажанні працювати та розвиватись.Деталі на співбесіді. Телефунойте. Залишайте резюме