Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Мастер по ремонту в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Мастер по ремонту в Виннице"

21 525 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Мастер по ремонту" по диапазонам зарплаты в Виннице

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Мастер по ремонту в Виннице открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 19,2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 12.0+ грн, и 0% с зарплатой 12.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Мастер по ремонту в Виннице"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Мастер по ремонту в Виннице.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Виннице

Среди похожих профессий в Виннице наиболее высокооплачиваемой считается Мастер по ремонту газовых котлов. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 27000 грн. На втором месте - Мастер по ремонту квартир с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Мастер по ремонту стиральных машин с зарплатой 23500 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота в Німеченні будівництво без досвіду зп 1800€-2100€
, Вінниця, Вінницька область
Потрібні терміново будівельники без досвіду і з досвідом роботи (ремонти квартир ,будинків, авто салонів ,офісів під ключ .)• перелік робіт : • монтаж демонтаж • гіпсокартон • шпаклівка • малярні роботи • плитка пол стіни • встановленн вікон , дверей ( для людей без досвіду надається навчання на місті по майстерності )•заробітна плата : 1800€- 2100€Авансування надається •Виплата на картку і готівка • робочий день 10 годин Неділя вихідний • ( увага ! Кандидати на роботу : вас мають бути обов’язково особисті документи посвідчення оригінал що ви маєте право на виїзд під час вс стану )• Робота від прямого роботодавця Volkswagen ft group Адреса Berliner Ring 2, 38440 Wolfsburg, Germany(Компанія займається не лиш автомобілями Но і ще такими проектами як Будівництво* реставраційні роботи, авто салони, сервіси, квартир, будинки )Наступні деталі за телефоном вказаний на сторінці олх . Юрій В Мельник .
Помічник майстра у майстерню з електрообладнання
, Вінниця, Вінницька область
Мережа майстерень з ремонту стартерів та генераторів Dr.Starter шукає помічника майстра.Обовʼязки: ремонт стартерів та генераторів. утримання робочого місця в чистотіВимоги: Досвід не обовʼязковий, але будемо раді якщо він є. Бажана технічна освіта та знання конструкції автомобіля.Вік особи, котру шукаємо для роботи 18 — 32 роки.Умови роботи: Зарплата ставка або %. Зайнятість повна: пн-пт 9−18; сб 9-15; нд — вихіднийЧекаємо Ваші резюме на вайбер/телеграм 06******82 або на номер з оголошенняДякуємо за увагу та бажаємо успіхів в пошуку.
Потрібен майстер по ремонту битовой техніки
, Вінниця, Вінницька область
Потрібен майстер по ремонту битовой техніки в Сервісний центр. Розглядаємо варіанти не повний робочий день.
Пропоную роботу Автомаляр
, Вінниця, Вінницька область
Сервіс кузовного ремонту пропонує роботу для Автомаляра!Якщо ти майстер своєї справи та хочеш заробляти,раді тебе бачити у команді!Весь необхідний інструмент для кузовних робіт є!Також є фарбувальна камера!Графік роботиз Понеділка по П‘ятницюз 10:00-19:00субота по бажанню,неділя вихідний!Роботи вистачає на місяць на перед!Затримок по зарплаті немає!За всіма іншими питаннями телефонуйте!Чекаємо на співбесіду!
Помічник майстра в майстерню фотокниг
, Вінниця, Вінницька область
Помічник майстра в майстерню фотокниг12 000 — 15 000 грн. від старанності і відповідальностіПотрібен відповідальний працівник в майстерню з виготовлення фотокниг та фотоальбомів.Без шкідливих звичок (вийняток - може бути паління).Ручна робота.До обов'язків входить:- поклейка матеріалів та картонів- робота з матеріалами (шкіра, замінники шкіри, тканини)- робота з обладнаннямБажано досвід роботи у цій чи подібній сфері. Можливе навчання професії (період навчання оплачується).Робота з 9.00 до 18.00 пн-пт. р-н р-ку УрожайВипробувальний термін 3-5 днів. Випробувальний термін оплачується.Контактна особа - Сергій Телефонуйте напряму для співбесіди.
Майстер з ремонту пральних машин
, Вінниця, Вінницька область
У зв'язку з тим, що надходить великий потік заявок, ТЕРМІНОВО потрібні Майстри з ремонту пральних машин по Вінниці.Відгукуйся! Ми раді бачити Вас у нашій команді! Виплати щодня! (80% прибутку ремунту ваші) Зручна система роботи (Заявки щодня у вайбер)Умови: - заробітна плата від 1000 до 2500 на день (виплати щоденні); - Стабільний потік замовлень (до 4-5 на день); - Графік можна узгодити; Чим належить займатися: - Діагностика несправностей та ремонт побутової техніки; - Заміна комплектуючих. Вимоги: — важливо бути налаштованим на роботу з клієнтами; — Бажання розвиватися у цій сфері. Якщо не додзвонитеся, відгукніться на вакансію, пишіть ПІБ та номер телефону. Ми обов'язково зв'яжемося з вами.