Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Бармен в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Бармен в Виннице"

13 550 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Бармен" по диапазонам зарплаты в Виннице

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Бармен в Виннице открыто 4 вакансий. Для 25% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.0+ грн. 25% объявлений с зарплатой 12.0+ грн, и 25% с зарплатой 13.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Бармен в Виннице"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Бармен в Виннице.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Виннице

Среди похожих профессий в Виннице наиболее высокооплачиваемой считается Шашлычник. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Сушист с зарплатой 15750 грн, а на третьем - Помощник бармена с зарплатой 15000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Бармен в Піцерію
, Вінниця, Вінницька область
В піцерію Челентано потрібен бармен. Район ринок Урожай. Заробітна плата 650 грн. зміна. Офіційне працевлаштування, виплата заробітної плати двічі на місяць, корпоративні знижки для співробітників .Розглядаємо кандидатів без досвіду роботи. Графік гнучкий. Для запису на співбесіду звертайтеся за номером телефону ( 06*******51 Валентина.
на роботу потрібен Бармен
, Вінниця, Вінницька область
Повна зайнятість Досвід не обов’язковий, всьому навчаємо. Опис вакансії Умови роботи: Робочий графік з 9 до 20 години Робочі дні згідно індивідуально складеного графіка, орієнтовно 5/2 Обов'язки: розрахунок гостей та ведення касовий операціи прийом і видача замовлень ознайомлення гостей з меню, особливостями азійських страв прийом товару дотримання чистоти в залі і на робочому місці приготування простих напоїв та деяких страв стажування 3-5 днівt.me/BusinessHubOne
Потрібен бармен-офіціант!
, Вінниця, Вінницька область
В невеличкий кафетерій на роботу запрошуєм: вічливого, комунікабельного, привітного, вміння працювати в сфері обслуговування бармена-офіціанта. Своєчасна з/п 600грн ставка+% від каси, 7 днів працюєте 7 відпочиваєте. Детальна інформація за телефоном.
Робота бармен Вінниця
, Вінниця, Вінницька область
В молодий колектив йде набір на вакансію Бармена Графік 5/2 з 8:00 по 18:00Якщо досвіду роботи немає, нічого страшного ми всього навчаємо, так як нічого важкого в даній роботі немає. Оплата щотижня Скоріше пишіть телеграм/вайбер та приходьте на співбесіду.
Робота. Бармен у бар American Bar&Grill
, Вінниця, Вінницька область
Найбільша в Україні мережа готелів «Optima Hotels and Resorts» оголошує пошук кандидатів на вакансію «Бармена» у бар American Bar&Grill.Вимоги:Досвід роботи на позиції бармена буде перевагою;Бажання зростати та розвиватися;Працьовитість, старанність та ініціативність;Вміння працювати в команді.Обов’язки:Обслуговування гостей на барі;Участь в інвентаризації;Забезпечення ефективної та якісної роботи;Розрахунок відвідувачів ресторану;Підтримання чистоти на робочому місці.Умови роботи та компенсації:Дотримання трудового законодавства (офіційне оформлення, оплачувана відпустка/лікарняний, і т.д.);Можливість працювати в команді професіоналів;Безкоштовні обіди для співробітників;Графік роботи 512 з 15:30 до 22:30;Стабільна і своєчасна виплата заробітної плати.Ми високо цінуємо внесок кожного співробітника та пропонуємо розвиватися разом із компанією «Optima Hotels and Resorts».
Бармен-офіціант
, Вінниця, Вінницька обл.
БАРМЕН-ОФІЦІАНТВ мережу пабів.З/пл: 12000-17000 грн (ставка + %).Гр/роботи: 4/4, з 10.00 до 22.30.Хмельницьке шосе 75.
Бармен-продавець
, Вінниця, Вінницька обл.
В магазин-кафе "Наливки зі Львова" в центрі міста запрошуєтьсяБАРМЕН-ПРОДАВЕЦЬЗ/пл: від 500 грн/день + премія.Гр/роботи: 2/2 або 3/3 дні, з 12.00 до 22.30.Офіційне працевлаштування.Вул. Оводова 22.Деталі - за телефоном:
Бармен
, Вінниця, Вінницька обл.
БАРМЕН та БАРБЕКНа роботу у літній сезон в ТК "БУКОВЕЛЬ".Стабільну оплату праці, цікаву роботу та смачне харчування - гарантуємо!Ми пропонуємо як сезонну, так і постійну роботу.Молодий, дружній колектив, навчання та програма лояльності.Деталі - за телефоном: