Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Реклама / Издательство / Полиграфия в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат в отрасли "Реклама / Издательство / Полиграфия в Виннице"

12 306 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий в отрасли "Реклама / Издательство / Полиграфия" по диапазонам зарплаты в Виннице

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, в отрасли Реклама / Издательство / Полиграфия в Виннице открыто 12 вакансий. Для 16.7% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.6+ грн. 16.7% объявлений с зарплатой 17.8+ грн, и 16.7% с зарплатой 22,6+ грн

Уровень средней зарплаты в отрасли "Реклама / Издательство / Полиграфия" за последние 12 месяцев в Виннице

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Виннице.

Рейтинг востребованных профессий в отрасли "Реклама / Издательство / Полиграфия в Виннице" в 2024 году

Менеджер по продажам рекламы является наиболее востребованной профессией в Виннице в отрасли Реклама / Издательство / Полиграфия. По данным нашего сайта, количество вакансий составляет 6. Уровень средней заработной платы у профессии Менеджер по продажам рекламы равен 14125 грн

Рекомендуемые вакансии

Расклейщик объявлений (подработка)
Gadjet.юа, Винница, Вінницька область
Удобный свободный график работы ( около 3-4 часа в день ). Обязанности: расклейка рекламных объявлений.Оплата на руки гарантировано от 750 грн.Обращайтесь по тел.: (066)_4З1_З952 или (098)_ЗЗ2_588З – Ирина
Расклейщик объявлений (подработка)
ЧП В.Е.Л.М.А, Винница, Вінницька область
Приглашаем на летнюю работу Расклейщиков объявлений.Удобный свободный график работы.Обязанности: расклейка рекламных объявлений.Фиксированная оплата от 300 до 500 грн в день.По работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Промоутер для раздачи листовок (подработка)
ЧП В.Е.Л.М.А, Винница, Вінницька область
Для работы до конца лета требуются сотрудники.График работы: свободный.Оплата фиксированная, ежедневно от 300 до 500 грн. Расчет стабильно в конце каждого рабочего дня.Обязанности: раздача листовок. По работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Распространитель листовок, с ежедневной оплатой
ФЛП Вельниченко А.В., Винница, Вінницька область
Мужчина/женщина - студенты, школьники, пенсионеры - возраст не ограничен.Должностные обязанности: Раздача листовок.Условия работы: График работы: свободный.Оплата работы: от 100 грн./час.По работе звоните, т.: 098—44—67—61З или 050—28—8З—678 (Нaтaлья Влaдимировнa)
Расклейщик объявлений, от 350 грн в день
ФЛП Вельниченко А.В., Винница, Вінницька область
Свободный график 2/3/4 часа в день. Оплата за день составляет от 350 грн и выше.Работа доступна всем - для студентов / пенсионеров. Раздача листовок, можно работать в паре или по определенному району (который Вы хорошо знаете). По работе звоните, т.: 098—44—67—61З или 050—28—8З—678 (Нaтaлья Влaдимировнa)
Автор студентських робіт
, Вінниця, Вінницька область
EdStudHelp запрошує до співпраці авторів за всіма спеціальностями до взаємовигідного співробітництва!Ми потребуємо авторів для написання всіх видів студентських робіт: курсові, практичні, лабораторні, дипломні, контрольні, тези, статті та інші типиЗапрошуємо до співпраці фахівців за всіма спеціальностями до взаємовигідного співробітництва!Умови:Оплата за кожний проєкт, успішні автори заробляють 25 000+ грн;Регулярна наявність замовлень по самим різним дисциплінам;Гарна і своєчасна оплата за кожну виконану роботу;Віддалена робота у вільний час вдома;Вимоги до автора:Розуміння своєї спеціальності на гарному рівніВідповідальний підхід до виконання та дотримання дедлайнівНаявність вищої освітиЗ нетерпінням чекаємо взаємовигідного співробітництва з відповідальними авторами!Щоб почати співпрацю натисніть кнопку "Відгукнутись" або напишіть нам в телеграм: EdStudHelp
Збиральник корпусних меблів. Сборщик мебели
, Вінниця, Вінницька область
Предлагаю работу (подработку) для сборщиков корпусной мебели. Работа состоит в сборке готовой мебели (в основном фабричного производства), у клиента.Расчёт за работу, сразу по закрытию объекта. Можно работать с своим напарником, или нашим,а можно и в одиночку. Работаем по всему городу. Нам нужны мастера по таким критериям: Наличие своего инструмента для сборки и установки. Адекватность поведения, и умение общатся с клиентом. Опыт работы от 3 лет.Знание города. Звоните, будем рады сотрудничеству с вами.
Начальник відділу охорони
Мустанг Груп, ТОВ, Вінниця
Охороній фірмі потрібні на постійну роботу  :- начальники змін охорони;- начальники відділів охорониобовязкові вимоги : відсутність судимостей,  стаж роботи на аналогічних посадах. Всі умови праці, графік роботи, З-П, і т.д. обумовлюються при співбесіді. 
Раздатчик листовок, от 700 грн в день
Работодатель, Винница, Вінницька область
Раздатчик листовок (подработка от 700 грн. в день)Для несложной работы требуются сотрудники (любого возраста, для студентов или пенсионеров). График работы: свободный. Можно работать 3-4 часа. Обращайтесь по тел.: (066)_4З1_З952 или (098)_ЗЗ2_588З – Ирина
Майстер з виробництва корпусних меблів, оббивач меблів
, Вінниця, Вінницька область
Компанія MyMebli.ua Запрошує на постійну роботу «оббивач мʼяких меблів « Вимоги : -Здатність швидко навчатися -Відповідальність та порядність -Працьовитість -Комунікабельність -Охайність -Без шкідливих звичок Умови роботи : -Постійна робота ( простою немає)-Хороший і дружній колектив -Даєм можливість розвиватися -Всі інструменти та розхідні матеріали надає компанія -Можна без досвіду ! -Ми всьому навчаємо ! Графік з Пн-Пт з 8:00-18:002 Сб в місяц робочі Заробітні плата залежить від виробітки 15000 грн -25000 грн + премія 0 ************02 Анна 0 ************50 Захар
Збір корпусних меблів ( зборщик меблів )
, Вінниця, Вінницька область
На постійну роботу потрібен майстер зі збору корпусних меблів.Робота без виїзду до замовника та на обʼєкти.Робота постійна.Зручний графік, зручне розташування виробництва.
Збір корпусних меблів (зборщик )
, Вінниця, Вінницька область
На постійну роботу потрібен майстер зі збору корпусних меблів. Робота без виїзду до замовника.Досвід роботи обов’язковий.
Терміново потрібні промоутери Вінниця
, Вінниця, Вінницька область
Для роздачі рекламних листівок шукаємо промоутерів Вінниця.Оплата щоденна - 60 грн за годину.Гнучкий графік, обговорюється.Дзвоніть по вказаному телефону.
Роздача листівок, візиток
, Вінниця, Вінницька область
Пропоную приєднатись до нашої команди, роздача листівок та брошур куму цікаво пишіть або телефонуйте
Робота промоутером
, Вінниця, Вінницька область
Привіт! Шукаєш підробіток?Наша компанія займається розповсюдженням реклами. Ми шукаємо промоутерів - людей для розклеювання оголошень.Графік роботи:- перша зміна з 9:30 до 14:00;- друга зміна з 14:00 до 18:00.Обираєте будь-яку зручну для вас. Можна працювати і в дві зміни, якщо зміни не підходять - скоригуємо під вас!Оплата:Ви отримуєте заробітну плату кожного наступного дня, після відпрацьованого, на будь-яку картку вашого банку. В середньому, за 5 робочих днів на тиждень, наші працівники отримують 1500 - 3600 грн., витрачаючи на роботу 2-4 години на день. Також у нас є премії та бонуси.Працюємо у будь-якому районі міста. Робота підійде також для студентів)Для запису на співбесіду звертайтесь у телеграм RO_Vinnitsa_Job.Чекаємо на вас)
Оператор пк (надомно)
ФОП Петровська Н.В., Винница, Винницкая область
Пропонуємо роботу, яка не потребує особливих навичок. Підійде всім, хто має бажання підзаробити. Лише інформативна робота. Можна навчатися у процесі роботи. Вимоги: Наявність комп'ютера та вільного доступу до Інтернету. Знання офісних програм. Комунікабельність, навченість, цілеспрямованість. Умови: Графік роботи вибираєте собі самі. Діяльність вдома за ПК онлайн.Пишіть на Вайбер0633734224 з позначкою "ТрудКом"
Менеджер з продажу (B2C)
Келі, Вінниця
Ювелірна компанія «Келі» запрошує на роботу!Вакансія: Менеджер з продажу (B2C)Про нас:Ми — компанія «Келі», виробник та постачальник високоякісних прикрас з дорогоцінних металів та каміння. З 1999 року ми працюємо в сегменті B2B, надаючи нашим клієнтам вишукані прикраси. Зараз наша компанія прагне розширитися та освоїти сегмент B2C, працюючи через інтернет-магазин та соціальні мережі.Ми пропонуємо:Поетапне, дружнє знайомство з продукцією підприємства та особливостями виробництва.Комфортні умови праці, повне технічне забезпечення робочого місця.Конкурентну заробітну плату, плюс відсоток з продажу та бонусні щоквартальні виплати за результатами роботи.Ваша кар'єра та оплата Вашої праці зростатимуть разом із Вашим досвідом.Основні обов’язки:Вивчення ринку збуту, залучення нових клієнтів, оптимізація існуючих та розробка нових каналів реалізації.Просування продукції компанії через інтернет-магазин та соціальні мережі (Instagram, Facebook, etc.).Взаємодія з клієнтами, консультування щодо асортименту та умов купівлі.Підтримка активності та залучення аудиторії в соціальних мережах.Аналіз результатів продажу та розробка стратегій для їх поліпшення.Вимоги до досвіду та навичок кандидата:Досвід роботи у сфері продажу через Інтернет та соціальні мережі вітається.Досвід володіння фото- та відеоредакторами.Вміння ефективно комунікувати та переконувати.Знання засад просування у соціальних мережах.Прагнення до розвитку та досягнення поставлених цілей.Телефонуйте або залиште повідомлення, надсилайте резюме будь-яким зручним для Вас способом. Наш телефон: .... (Viber, Telegram), відправити резюме