Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "2-3 часа в день в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Пеший курьер (почты компании)
ЧП В.Е.Л.М.А, Винница, Вінницька область
На временную работу по разноске конвертов и рекламных листовок требуются курьеры.Занятость частичная 2-4 часа в день.Задача: доставка документов по городу.Требования: возможна работа для студентов.Оплата ежедневно в конце рабочего дня.По работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Фасовщик, возможно без опыта
«Арт-Сервис» ОАО, Винница, Вінницька область
Компании «Арт-Сервис» ОАО на постоянную работу требуется Фасовщик текстильной продукцииОпыт не обязателен, срочно, упаковка, фасовка готовой продукции в бумажные пакеты 5/2, частичная занятость либо совместительство, своевременная оплата (3700 грн.)Обращайтесь, график согласуем индивидуально. Резюме не рассматриваются, общаемся с каждым.Просьба звонить только в будние дни с 9-18.Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗОльга Валерьевна
Уборщица, 2-3 часа в день
ТОВ, Винница, Вінницька область
Крупной торговой компания на не полный рабочий день требуется УборщицаТребования: ответственность, честность, чистоплотностьУсловия работы: 2-3 часа в день, З/П 9000 грн. Обязанности: влажная уборка офиса, поддержание чистоты и порядка в помещении.Все вопросы уточняйте по телефонам в рабочие дни с 9-18Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З с почтой и резюме не работаем.Менеджер по подбору персонала Светлана Михайловна
Оператор call-центра
ТОВ, Винница, Вінницька область
На постоянную работу требуется Оператор call-центра с перспективой карьерного ростаТребования:Образование: не ниже средне-специальногоГрамотная речьЗнание ПК (Word, интернет, электронная почта)КоммуникабельностьПол не имеет значения Обязанности:Оформление заявки от клиента в телефонном режиме, предоставление консультации по необходимости, работа с базами данных. Без продаж и поиска клиентов.Условия работы:полный день или частичная занятость для совместительства,работу в дружном молодом коллективе, бесплатное обучение; З/П 12700.Все вопросы уточняйте по телефонам в рабочие дни с 9-18Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З с почтой и резюме не работаем.Менеджер по подбору персонала Светлана Михайловна
Часткова зайнятість
, Вінниця, Вінницька область
У зв'язку з великим об'ємом роботи потрібен помічник в онлайн магазин побутової хімії. Графік роботи гнучкий. Навчання безкоштовне.Деталі в приват ( вайбер/телеграм) 09******53
Робота на власному авто Uber, Bolt, Uklon, Opti. Вінниця
, Вінниця, Вінницька область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Диспетчер на телефон потрібен
, Вінниця, Вінницька область
В інтернет магазин за адресою Вінниця, вул. Пірогова 23-б (Феріде Плаза FERIDE PLAZA)Потрібнен диспетчер.Графік договірний (розмінний, часткова зайнятість)Оплата щотижнева + премії.Беремо без досвіду. навчаємо.ФОП Гончар. П.П.
Лікар стоматолог
Фоміна Оксана Миколаївна, Вінниця
Требования, пожелания: Стоматологічна клініка «RISAN» запрошує на роботу на повну або часткову зайнятість  лікаря стоматолога або лікаря стоматолога дитячого. Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді  бажано від 1 року,Вища освіта в галузі стоматології,Добре знання сучасних методів діагностики і лікування стоматологічних захворювань ,Вміння працювати з пацієнтами  різного віку та встановлювати з ними довірчі стосунки,Відповідальність, уважність до деталей та добре організаційні навички,Вміння працювати в команді та спілкуватися з пацієнтами ,Дотримання етичних та професійних норм у своїй роботі.Обов’язки:Проведення комплексного стоматологічного обстеження та лікування пацієнтів  різного віку,Виконання профілактичних та лікувальних процедур, включаючи лікування карієсу, пломбування, лікування кореневих каналів .Робота з пацієнтами з різними страховими планами та дотримання вимог щодо їх обслуговування,Забезпечення безпеки та комфорту пацієнтів під час проведення процедур,Ретельне дотримання стерилізації та санітарних норм у робочому просторі,Ведення документації та звітності про проведені процедури.Ми пропонуємо конкурентну заробітну плату, можливості для професійного зростання та розвитку, а також дружню та колегіальну атмосферу в колективі.Якщо ви маєте відповідні навички та бажання долучитися до нашої команди, будь ласка, надішліть своє резюме  на нашу електронну відправити резюме Ми з нетерпінням чекаємо на вашу заявку!
Монтажник локальних мереж ВОЛЗ
, Вінниця, Вінницька область
Телекомунікаційна компанія «АСТРАКОМ» запрошує обійняти вакантну посаду «Технік-монтажник з підключення інтернет послуг та телебачення» за технологією GPON.Працювати потрібно буде у м. Жмеринка.Вимоги:Досвід роботи з монтажу, обслуговування та зварювання ВОЛЗ;Знання топології побудови мережі за технологією GPON;Вміння налаштування активного абонентського обладнання;Впевнений користувач ПК;Висока культура виконання монтажних робіт;Наявність водійських прав та власне авто (компенсація витрат палива).Основні функціональні обов’язки:Підключення нових абонентів послуг Інтернету та ТБ;Виконувати налаштування абонентського обладнання;Діагностика та ремонт мережі за технологією GPON;Технічне обслуговування існуючих абонентів.Умови роботи:Офіційне працевлаштування;Гнучкий графік роботи;Інструмент та спец одяг надається компанією;Наявність власного авто (компенсація витрат палива);Можлива часткова зайнятість або робота по сумісництву.
Помічник керівника
, Вінниця, Вінницька область
Вимоги:Ввічливість в спілкуванні.Уважність до деталей та відповідальність.Бажання вчитись та розвиватись.Спілкування державною мовою.Обов'язки:Підбір персоналу.Робота з персоналом.Прийом дзвінків.Робота з рекламою.Робота з первинними документами.Ведення звіту про виконанна робіт.Умови:З 9.30 до 18.00, 2 суб.нед вихідні,можливий індивідуальний графік або часткова зайнятість. Можна без досвіду,допомога колег і керівника.Кар'єрний зріст.Дружній колектив.ФОП Займаємось оптовою тогрівлею.Хмельницьке шосе.
Потрібен пакувальник на склад. Часткова зайнятість. Робота студентам
, Вінниця, Вінницька область
Потрібен на постійній основі пакувальник на склад на неповний робочий день. Ідеальний варіант для студентів.Графік:З понеділка по пятницю з 14:00 по 18:00Субота с 13:00 до 17:00Основні обов*язки:-Пакування посилок (30-50 в день)-Завантаження посилок в машинуДругорядні обов*язки:-Тримання в порядку складське приміщення-ПереоблікВимоги:-Відповідальність-ПунктуальністьМісцеположення:600-річчя 17, за МегамоломЗ/П:7000грнБуває доп робота- оплачується окремо-
Робота вдома
, Винница
Підробіток, можливе суміщення з навчанням, декретом, основною роботою. Вимоги до шукача - Вміти самостійно організувати своє робоче місце і планувати робочий процес; - знання комп'ютера на рівні користувача; - Виділяти роботі 2-3 години кожен день. Обов'язки - работа с электронной почтой; - ведение переписки; - размещение информации на сайтах(база сайтов предоставляется);Умови, графік роботи -робота виконується вдома ; -графік роботи вільний і планується вами самостійно; -можна поєднувати з іншою роботою або навчанням; -Безкоштовне навчання і підтримка по всіх питаннях; Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Шукаємо касира (робота для студентів)
, Вінниця, Вінницька область
Шукаємо в нашу команду енергійного та відповідального касира на часткову зайнятість!Графік роботи: 5/2 з 17:00 до 22:30.Вимоги:привітність та ввічливість;бажання вчитися та розвиватися.Обов'язки:ввічливе обслуговування;розрахунок гостей на касі;контроль за маркуванням продукції.Ми пропонуємо:офіційне працевлаштування;зручний графік роботи;стабільну виплату заробітної плати двічі на місяць;навчання та супровід у роботі;дружний колектив.Ми знаходимося за адресою м. Вінниця пл. Гагаріна, 2.Розглядаємо кандидатів без досвіду роботи.Для запису на співбесіду звертайтесь за телефоном 05*********16 - Діана.Чекаємо на тебе!
Запрошуємо продавця на відділ свіжих продуктів
, Вінниця, Вінницька область
Запрошуємо продавця на відділ свіжих продуктівЧасткова зайнятістьГрафік роботи 5/2 (вихідні плаваючі) з 17:00-22:30Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштуванняСтабільну виплату заробітної платиКорпоративні знижкиВ обов'язки входить:Відпускати гостей за вітриноюСтеження за чистотоюНарізка сирів і ковбасРозглянемо кандидата без досвіду роботи або студента.
Кур'єр на власному авто
, Вінниця, Вінницька область
Mister AM — кур'єрська онлайн платформа запрошує на роботу кур'єрів у Вашому місті! Mister AM надає:Великий дохід та достойну оплату Вашої праці;Щоденний розрахунок винагороди на Вашу карту;Постійну інформативну підтримку контакт-центру.Програма лояльності для найкращих кур'єрів.Умови роботи:Доставка по місту ;Відсутність прив’язки до одного пункту видачі;Повна або часткова зайнятість. Графік роботи Ви обираєте самостійно;Доставка переважно невеликих замовлень.Вимоги:Наявність авто;Наявність смартфону;Пунктуальність та відповідальність.Обов’язки:Вчасно доставляти замовлення в обраний Вами час;Бути чемним та привітним;Бути на зв’язку в робочий час.З нами так само можна зв’язатися по телефону:06*********55 Марина.
Фасувальник на склад
, Вінниця, Вінницька область
Потрібен фасувальник на склад кондитерських виробів - цукерки,тістечка,торти 10500 - 13000 грн. / за місяцьПовна , часткова зайнятістьДосвід роботи: Від 1 до 3 років Потрібна відповідальна та енергійна людина на склад .Основні вимоги:досвід роботи від 1 року на складі, можна без досвіду , навчимо.Відповідальне ставлення до роботи.Обов'язки:ретельна перевірка товару на наявність браку;поклейка тари, збирання, комплектування, упаковка продукції ;звіти про надходження продукції, про брак, про відвантаження;періодична інвентаризація, переоблік;підтримання чистоти та порядку на складі .Ми пропонуємо:графік роботи 5/2, 08:00 — 17:00:дружній колектив;можливість отримувати продукцію зі знижкою для працівників.телефон: 06******53 Світлана
Менеджер проєктів (віддалено)
, Вінниця, Вінницька область
Шукаємо МЕНЕДЖЕРА ПРОЄКТІВКомпанія "БудМайстер" спеціалізується на встановлені септиків (водовідведення та каналізація).Формат: віддалено, часткова зайнятістьЗарплата: 7000 грн. (зарплата 1-го місяця, далі - більше)Основні (узагальнені) обов'язки:ведення діалогу з клієнтами;організація роботи команди (менеджери, бригадири-будівельники, підрядники);управління документообігом проектів.Вимоги:готовність та здатність швидко навчатися;впевнене користування MS Excel;комунікабельність;вміння розв'язувати проблеми.Чекаємо на Ваш відгук!
з досвідом адміністратора
, Вінниця, Вінницька область
Sushi 3303Ми в вас бачимо:охайність, порядність, відповідальністьвміння спілкуватися українською мовою (можливо підвищити навички в процесі роботи)Ми пропонуємо:повна або часткова зайнятістьвисокий дохід дружній колективОбов’язки:спілкування з клієнтами та партнерами компаніїприйом і обробка замовлень
Прибиральниця Терміново
, Вінниця, Вінницька область
Терміново потрібна ПРИБИРАЛЬНИЦЯ Часткова зайнятість !!!Не повний робочий день (3-4год)Графік 6/1Заробітна плата 6000 грн.Прибирання масажного салону. Детальніше за телефоном: 06*********02
Прибиральниці
ПРИБИРАЛЬНИЦІЗарплата: 7400-9000 грн/15 змін.Часткова зайнятість.Деталі - за телефоном: