Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Выходные в Виннице"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

водій з авто . робота в таксі
, Винница
Цілодобово будете підключені до сервісу замовлень по місту в будь-якому районі та недалекому передмісті.Графік роботи вільний та заробіток залежить тільки від Вас.Не обклеюємо авто, і працювати з шашкою не змушуємо.Програма підтримується на звичайному Android, не складна в управлінні, інтуїтивно зрозуміла будь-якій людині.Що від Вас вимагається (доставити пасажирів з точки «А» до точки «Б») на сьогоднішній день це зробити найпростіше навіть якщо Ви не знаєте в ідеалі місто на допомогу прийде GPS-навігатори, карти та. т. д.Прийом працювати без вихідних.Запитання та подробиці з 10 00-18 00 тел. 0986538663Для регістрації потрібно запонити форму та вказати місто для роботи https beru-taxi. com. ua rabota-v-taksi Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Водитель на Volkswagen Caddy
Медицина, Винница, Вінницька область
Для доставки табачной продукции на нашем авто требуется ответственный Водитель.График работы: 5/2 (суббота и воскресенье выходной).Безаварийный стаж вождения от 2-х лет.Заработная плата стабильная - не менее 23 000 грн.По работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Пеший курьер в офис
Коваленко А.А., ФЛП, Винница, Вінницька область
В срочном порядке приглашаем на работу Курьера. График работы: свободный (сб., вс - выходной). Примерно 4−5 заявок в день. Расчет еженедельно. Требования: обучаемость. Только совершеннолетние. По работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Разнорабочий на склад, от 500 грн.
Коваленко А.А., ФЛП, Винница, Вінницька область
Сборка, упаковка заказов на складе. З.П от 12500 грн.Пятидневка. сб и вс выходной. С агентствами не работаем!По работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Водитель на Volkswagen Caddy
ЧП Клименко А.А., Винница, Вінницька область
Для доставки табачной продукции на нашем авто требуется ответственный ВодительГрафик работы: 5/2 (суббота и воскресенье выходной).Безаварийный стаж вождения от 2-х лет.Заработная плата стабильная - 12.000 грн.По работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Покоївка в Італію
Ailant, Вінниця
*??️ИТАЛИЯ ??️*?? *НАБОР ГОРНИЧНЫХ* ??(pencil)Приезд на оформление в г. ВеронаНабор горничных будет идти до конца марта.(angel)Могут быть женщины до 55 лет + (любая национальность)Берём также казашек, узбечек, грузинок, но с польскими визами или картами побыта.(bell)Оформление кандидатов идет через польскую фирму, потому для оформления нужно один из документов:виза польскаякарта побытапесель со статусом UKR (если нету помощь в изготовлении)био паспорт+ чистая биометрияВажно!! если кандидат оформлял польский песель со статусом укр и уже он аннулирован, то таких кандидатов можем принять только при наличии визы или карты побыта.(bell)Обязанности: Работа горничной в отелях уборка номеров: подготовка номеров к заселению гостей (замена постельного белья, полотенец, протереть пыль, поверхностная уборка ванной комнаты, добавить косметику в номер (шампунь, мыло, бальзам и т.д.)(moneybag)Заработная плата: 1000€ ставка(time)График работы: 200 часов в месяц 1 выходной в неделю ?Жилье бесплатно(!)?(coffee)Питание бесплатно(!)(car)Выезд с Украины организован.Проезд Львов - Польша - Верона 200€.? Март 50 женщин? Май 70 женщин? Июнь 70 женщинАгенція праці «AILANT» (м. Вінниця, Хмельницьке шосе 15, оф.1104):легальне працевлаштування в Європі;підготовка пакету документів для відкриття робочої візи;інформаційна підтримка на усіх етапах оформлення.
Покоївка в Грецію, на о. Корфу
Ailant, Вінниця
У нас чудова новина! Відкритий набір на *ГРЕЦІЮ*! *Corfu Holiday Palace*  *Локалізація* о. Корфу, Греція *Обов'язки* : прибирання номерів 5-зіркового готелю. *Ставка*: 850 - 1000 євро нетто.? *Житло* : БЕЗКОШТОВНЕ (coffee) (croissant) Харчування - 3-разове БЕЗКОШТОВНО (навіть у вихідні дні)*Графік* - 2 зміни по 8 годин.
Охоронник
Вестра Салюс, Вінниця
Вимоги: -комунікабельність, охайний зовнішній вигляд.Умови роботи: У мережу елітних магазинів необхідні охоронники (чоловіки та жінки). Робочий день 12 годин (09.00-21.00). Графік роботи - дві зміни, наступні дві зміни - вихідні. Своєчасна виплата заробітної плати. Доброзичливий і веселий колектив, комфортне сучасне робоче місце, магазини знаходяться в ТРЦ Мегамол та Sky Park.Обов'язки: Збереження матеріальних цінностей магазину.
Рабочий на упаковку чипсов Frito Lay Израиль,Германия,Нидерланды
, Вінниця, Вінницька область
FRITO LAY ЛУЧШИЙ ПРОИЗВОДИТЕЛЬ ЧИПСОВ И ДРУГИХ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯFrito Lay известная торговая марка, открытая от американского бренда. Особой популярностью из всей продукции этой компании пользуются кукурузные чипсы, всевозможные закуски, картофельные чипсыв Израиль г. Холон, г. Петах Тиква, г. Ашдод, г. Ашкелон Германия г.Гамбург, г.Лейпциг Голландия г.Найкерк Обязанности:упаковка, контроль качества,наклейка стикеров,инвентаризация,работа с готовой продукциейбез опыта работы.Работа — от 8 до 12 часов в день. 6 дней в неделю. Возможность работать в выходные за дополнительную плату.Заработная плата от 12 у.е в час (2600$-3200$ в месяц).Проживание в квартираx со всеми удобствами бесплатно. В комнате проживает по 2 чел.Подвозка до места работы.Питание за счет работодателя.Официальный контракт от 3 месяцев и до 2 лет с возможностью продления.По прилету в аэропорту встречают наши представители. Оформляют разрешение на работу в Израиле. Поселяют на квартиру.Полное юридическое сопровождение на протяжении действия контракта.На территории Украины помощь в бронировании авиабилетов, гостиницЛицензия АЕ 291647
Ізраїль. Робітник на віконний завод. Варіанти приїзду до Ізраїлю.
, Вінниця, Вінницька область
Цікава вакансія!Ізраїльському підприємству (Віконний завод) потрібен робітник:Чоловік, жінка, сімейна пара.Допомога перетину Ізраїльского кордону.Оформлюємо запрошення для в'їзду до Ізраїля.Обов'язки:- прибирання цехів підприємства, профільні завдання з виробництва вікон, розвантаження сировини для виробництва, навантаження готових виробів.- для жінок та чоловіків з інвалідністю пропонується робота на профільному виробництві, інтенсивна але не важка.Переваги:- Досвід роботи не потрібен, але вітається преміями- Вимог до знання івриту – немає- оперативне працевлаштування з можливістю зміни роботи- житло надає роботодавець.- медичну страховку надає роботодавець- оформлення дозволу на роботу- Передоплати в Україні та в Ізраїлі немаєЗарплата, графік роботи:- Заробітна плата - від 11 до 13 $ на годину (Від 2600 до 3600 $ на місяць).- Графік роботи: 8-10-12 годинний робочий день, шість днів на тиждень.П'ятниця неповний робочий день, субота вихідний, Шабат- Можливість збільшення робочого дня (годин), а також робота у вихідні та святкові дні (оплачується додатково)Допомога:- при придбанні авіаквитків- при оформленні запрошення та міжнародного страхуванняЗабезпечуємо:- Повним консультаційним супроводом з усіх питань, що стосуються підготовки приїзду до Ізраїлю, а також перебування в країні, покроково.Вимоги:- Працьовитість, відповідальність, пунктуальність, охайність.Важливо:- Мати в наявності закордонний паспорт, а також достатню суму грошей для покупки авіаквитківПередоплати немаєДодаткова інформація за телефонами:06*********35 ГригорійОфіс в Ізраїлі:Ізраїль, Холон, улица АОргим, 12+38************60 Дмитро Viber, What'sApp, Telegram+97******** 41 98 Владіслав Израиль, Холон, АОргим, 12
Разнорабочий на склад, от 1000 грн/день
Gadjet.юа, Винница, Вінницька область
Рассмотрим всех желающих работать!Сборка, упаковка заказов на складе. З.П около 1000 грн. за выход. Дневной график работы с выходными. Обращайтесь по тел.: (066)_4З1_З952 или (098)_ЗЗ2_588З – Ирина
Продавець-консультант
251, Вінницька філія Вінницького обласного центру зайнятості, Вінниця, Вінницька область
Заробітна плата (усього): 12000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Працювати продавцем в Центральному парку імені М. Леонтовича в м. Вінниця, продаж солодкої вати, поп-корну, гарячих напоїв тощоДетальна інформація за телефоном +0380671951194 - Оксана Чорна, консультант роботодавця Вінницької філії Вінницького ОЦЗВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:ІншеКоментар: по графіку, вихідні м.б. в будній день, сб та нд - робочі дніУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: Згідно чинного законодавствоПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання касового апарату, працювати з банківським терміналом, чек-боксомОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Порядність та відповідальність
Менеджер (управитель) із збуту
251, Вінницька філія Вінницького обласного центру зайнятості, Вінниця, Вінницька область
Заробітна плата (усього): 13000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:У телерадіокомпанію потрібен МЕНЕДЖЕР З ПРОДАЖУ ПОСЛУГ КОМПАНІЇ.Графік роботи: 5-денний, вихідні дні: неділя + 1 плаваючий на тижні, з 10:00 до 19:00.Обов`язки: надання абонентам та клієнтам інформаційних та консультаційних послуг, виконання плану продаж, підключення нових абонентів та робота з існуючою базою. Співбесіда проводиться щодня З 10:00 до 11:00 у центрі зайнятості м.Вінниця, вул.Привокзальна, 28,каб.21. Тел.00432653802, 00502471529-Алла Вовк, консультант роботодавця Вінницької філії ВОЦЗВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Вільне володіння українською мовою
Електромонтер контактної мережі
251, Вінницька філія Вінницького обласного центру зайнятості, Вінниця, Вінницька область
Заробітна плата (усього): 13000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Робота на транспортному підприємстві в службі енергогосподарства. Поточний та капітальний ремонт контактної мережі, допуск роботи під високою напругою.Робота змінами : з 8 до 20, потім наступна доба з 20 до 8 і вихідні (все згідно графіку).Контактні тел.00432653802, 00502471529-Алла Вовк, консультант роботодавця Він.філії ВОЦЗ.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток
Офіс-менеджер, оператор 1С
Приватне підприємство «Тепло-Інвест», Вінниця
Офіс для нас — це дім, в якому нашим колегам зручно та затишно працювати, комфортно радіти чи переживати, проводити зустрічі з партнерами та гостями.Наразі, ТЕПЛО-ІНВЕСТ шукає енергійну та амбітну особистість на посаду офіс-менеджера (оператора 1С), яка буде поділяти наші цінності, забезпечувати команду необхідними інструментами для ефективної роботи, піклуватиметься про офіс та допомагатиме керівникам дбати про адміністративні питання.Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років;Володіння ПК на рівні досвідченого користувача (MS Office,1С 8.3);Здатність опрацьовувати великі об'єми інформації;Організаційні здібності, знання ділового етикету та діловодства;Відповідальність, уважність, самоорганізованість, чесність, аналітичний склад розуму.Умови роботи:Офіційне працевлаштування;Графік роботи: пн. — пт. з 9.00 до 18.00, сб. — нд. — вихідний;Підтримка колег та надання наставника на період випробувального терміну;Цікава робота в комфортному та сучасному офісі.Обов’язки:Забезпечення ефективної роботи офісу: прийом і розподіл вхідних викликів, кореспонденції (реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції) та повідомлень;Забезпечення належного функціонування офісного обладнання та інфраструктури;Координація та здійснення закупівель офісного приладдя, матеріалів, рекламно-сувенірної продукції та інших потреб офісу;Організація різних заходів, вирішення різноманітних поточних організаційних питань, що виникають у процесі роботи;Підтримка комунікації в компанії: координація зв’язку між відділами, а також зовнішніми контрагентами;Нагадуванням керівникам про зустрічі, заходи, важливі події;Ведення документації та архівування документів;Облік та обробка первинної документації;Ведення табелів обліку робочого часу та контроль роботи кур'єра;Дотримання і виконання посадових інструкцій;Виконання доручень керівника.Якщо впевнені, що хочете стати невід'ємною частиною нашої команди — чекаємо Ваше резюме з фото!Відправляючи резюме на запропоновану вакансію, Ви надаєте добровільну згоду на обробку ваших персональних даних, вказаних у резюме, в порядку та способами, передбаченими ЗУ «Про захист персональних даних» № 2297-VI
Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
251, Вінницька філія Вінницького обласного центру зайнятості, Вінниця, Вінницька область
Заробітна плата (усього): 20000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Впровадження нових технологій в кондитерське виробництво, розробка та впровадження нових видів кондитерських виробів, вдосконалення існуючих технологій та рецептур.Розробка технологійчних та калькуляційних карт. Налагодження та контроль виробничого процесу.Графік роботи з 08.00 до 17.00 год. (пн. - пт.) Вихідні - суб., нед.00432653802 - Оксана Кислиця, заступник начальника відділу Вінницької філії Вінницького ОЦЗВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Комплектувальник на склад
Мудрак О.О, Вінниця
Аврора Мультимаркет - це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Вимоги:Уважність, гарна фізична підготовка, орієнтація на результат.Умови роботи: нове складське приміщення.Обов’язки:1) відбір товарів на складі на підставі документів;2) упакування товарів та перевірка відповідності маркування товарів;3) комплектація партії товарів та підготовка їх до відправлення.Що ми пропонуємо:своєчасну заробітну плату в середньому від 16000 - 19000 грн;графік роботи 2 дня з 8 до 20:00 / 2 дня з 20:00 до 8:00 / 4 вихідних (графік може змінюватись в залежності від навантаження товаром);офіційне працевлаштування;дружній колектив;кар'єрне зростанняДолучайся до команди професіоналів та відкрий для себе переваги роботи в АВРОРІ:можливість стати частиною команди, яка постійно росте та розвивається;команду, де твоя думка буде почута та гідно оцінена, ми відкриті до нових ідей та пропозицій, в тебе завжди є право голосу;можливість швидко та ефективно рости як професіонал;внутрішні програми корпоративного центру навчання та часткова фінансова допомога на отримання освіти в престижних бізнес-школах та у відомих тренерів.На період віськового стану — обов’язково для чоловіків мати при собі для працевлаштування дійсний документ про військовий обов’язок.
Помічник продавця(Для людей з інвалідністю) Вінниця
, Вінниця, Вінницька область
Запрошуємо на посаду Помічника продавця в супермаркет. Вакансія для людини з інвалідністю (обов’язкова наявність довідки МСЕК та індивідуальної програми реабілітації)Функціонал: Консультування та надання необхідної інформації гостю; Заміна цінників та перевірка відповідності; Викладка продукції; Ротація товару, у яких закінчується термін придатності; Забезпечення чистоти та порядку робочого місця.Пропонуємо: Роботу біля дому Заробітня плата 6 762 грн (чистими, з вирахуванням податків) Графік роботи 5/2 с 9 до 18 (субота, неділя - вихідні дні) Офіційне працевлаштування з першого робочого дня Повний соціальний пакет (оплачувані лікарняні та відпустка)ТелефонуйтеБудемо раді бачити тебе у нашій команді!
Експерт з телекомунікацій
, Вінниця, Вінницька область
Експерт з комунікаційДавай знайомитися. Ми —ТОВ «ДЕФЕНКС УКРАЇНА»,оператор звʼязку на ринку телекомунікаційних послуг. І ми шукаємо саме тебе, ідеального фахівця, якому можемо довірити наших клієнтів! Лінія у нас вихідна, клієнтів у нас багато, і у всіх є питання - ти будеш надавати консультації нашим клієнтам. Ти станеш експертом у сфері комунікації!Що ми хочемо бачити:* Вільне володіння українською мовою;* Бажання навчатися;* Упевнених користувачів ПК, базові знання роботи в інтернет-браузерах. Умови роботи:* Графік у нас 5/2, вихідні стабільні;* Заробітня плата щотижнева — «на руки» + стабільні, щомісячні премії.* Чому? Все просто — саме тут найдосвідченіші тренери, висококваліфікований штат менеджерів та дружній колектив, який зробить усе, щоби ти комфортно працював/ла і успішно розвивався/лась. Ми запрошуємо тебе стати частиною команди професіоналів. ДЕФЕНКС УКРАЇНА. Приходь подивитись як у нас круто!Де нас шукати? — м. Вінниця, Чорновола 29б, готуємось до зустрічі з тобою! Ми з нетерпінням чекаємо на твій відгук або дзвінок!!!
Клієнт-менеджер в салон краси
, Вінниця, Вінницька область
Клієнт-менеджер салону краси у м.ВінницяАдреса:вул.Замостянська,21 Графік:5/2 ( плаваючі вихідні) з 10: 00-19:00З/п: 15-20 000 грн, Ставка ,%+ ПреміїНаша ідеальна кандидатка:-Готова до стажування протягом 7 днів ( оплачується)-Бажає допомагати клієнтам у розв’язанні їхніх питань та спілкується з усмішкою в голосі.-Працює на результат.-Вміє знаходити підхід до кожного клієнта.-Уважна та організована.-Має приємний голос, чітку вимову.-Грамотно володіє українською мовою в усній та письмовій формі.Обов’язки:•Прийом вхідних дзвінків.•Листування у месенджерах, соцмережах та email.•Ведення та заповнення СRM системи.•Консультація клієнтів щодо послуг•Нагадування клієнтам про візит.•Вихідні дзвінки постійним клієнтам для запису на процедуру.•Звіт за день про виконану роботу.•Виконання доручень керівництва.Переваги:•карʼєрне зростання•Гнучкий графік роботи 5 днів на тиждень з 10-19:00 або ж з 11-20:00•Навчання за рахунок компанії.•Надаємо для роботи телефон.•Знижки на послуги салону та покупки засобів по догляду•Гарне відношення.•Висока та своєчасна заробітна плата.•Стабільна та надійна робота!